Rehber Nasıl kilo alabilirim? Bulk nedir, nasıl yapılır?

Özet geçerseniz iyi olur. Anlamam çok zor.

Hocam bu konuda bilgilisiniz acaba açtığım son konuda yardımcı olabilir misiniz?

Skinny fatler nasıl bir bulk uygulamalı?

Bende yeni bulka gireceğim 8 ayda 100'lerden 75'lere indim belediye salonunda yapacağım sonra özele geçeceğim ama beslenmede kaloriyi alamıyorum ne yesem bilemedim yulaf, yoğurt, yumurta yine de 800-1000 açık kalıyor.
Gainer mı alsam proteinmi bilemedim bazen tavuk yiyemeyince tozdan almak istiyorum. Antrenman programımda yok yağ 70-80G almam lazım 90-100 olursa sıkıntı olur mu kuruyemiş, yulaftan alınan fazla yağ sıkıntı yapar mı? Clean bulk yapacağım 1.90 75 kilo göbeğim hafif var gibi şu fizikle bulka girilir mi?

Dosya Ekleri

• IMG_0415.jpeg
    415,1 KB · Görüntüleme: 48
Girilir bulka. Pirinç en iyi tercih un olarak yada pilav olarak her türlü açığı kapatmakta kullanabilirsin.

Girilir bulka. Pirinç en iyi tercih un olarak yada pilav olarak her türlü açığı kapatmakta kullanabilirsin.
Şöyle bi konu açtım orada daha detaylı sorularım var buradsn yazmayayım konu bozulmasın diye.

Karbo ihtiyacı kapanmıyor diye gainermı alayım yoksa onu kapatsbilirsem arada tavuk yiyemezsem protein tozumu bilemedim. Gainer zayıf ve karbo kapatamayanlar alıyor diyembiliyorum.

3200 kalorilik bulk döneminde 450gr karbo 70gr yağ 140gr protein yeterlimidir ? Kilom 77 ancak insanlar 4x karbonhidrat diyor buda 77x4= 320gr oluyor ben 20 gündür paso 400-500gr arası aldım ancak yağ arada 50-60gr oluyor çok etkilermi ?

Son düzenleme:
Kilo almak isteyen birinin yatmadan önce yemek yemesi ne gibi bir sorun çıkartabilir?

Sağlık sorunlarına yol açıyor yapmanızı önermem. Ben de bir yatmadan önce yiyordum ilk başlarda sorun yoktu ama bir zaman sonra uyandığımdaki ilk yarım saat boyunca mide yanmam olmaya başlamıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…