Nasıl kilo alabilirim ?

Ömer senin boyun harbiden 1.90'mı kardeşim ? Okuldaki en uzunlardan biri benim ve benim 1.80. Ben seni daha kısa sanıyordum, benden de uzun çıktın

Bu arada mevsres abine saygılar Aman bizi dövmesin Öyle bir anlattın ki

Kilo alamıyorum çünkü yemek yemiyorum Sorun bu. Yemek yeme alışkanlığım yok. Yemek yemek için karnımda o açlığı hissetmem gerekiyor yani. Bu arada Elperen, en son birayı yanlışlıkla küçükken su sanıp içmiştim.
Bizim köyün şenlikleri olur. Herkes de bir silah, kafalar güzel, dağın başı davullar çalar Önüme gelen bana bira uzatırdı ama ben içmezdim nedense.
Okulda kötü biri olarak tanınırım. Adım çıkmış Ama aslında içim temizdir. Yav ben nerden geldim bu konuya

Arkadaşlar ben şöyle yapsam olur mu ?

Sabah 1 yumurta ve menemen yesem Okulda 2 tane patatesli puaca Bu arada puaca dediğim için ceza yemeyeyim. Dün bir videolu sitede 3 üniversiteliye denk geldim. Adamlara acıdım yeminle En son ne yedin dedim. Puaca dedi

Neyse okuldan gelince yine menemen yerim Öğle yemeği yemiyorum ama meyve yiyorum öğlen. Akşam da ne buluyorsam yiyeyim. Bu arada akşam dediğim saat 6 falan.

En azından sınırlarını zorla bakalım 1-1.5 ay sonra fark olursa tam gaz devam et. Anlaşılan sana yeme alışkanlığını kazandırmamız lazım önce. Ondan sonra sporcu beslenmesine geçersin. ^^ Operation BilgisayarKurdu'nu şişmanlatma başlasın...

Bu sayfadan vücut kitle endeksini hesapla, ona göre hareket et. Kilo almak çok basittir, asıl zor olan kilo vermektir. Bence halinden memnun olmalısın. Zaten belli bir yaşa gelince ister istemez, kilo alacaksın.

Sonuç:

İdeal kilonuzun altındasınız

Boyunuza göre uygun ağırlıkta olmadığınızı, zayıf olduğunuzu gösterir. Zayıflık, bazı hastalıklar için risk oluşturan ve istenmeyen bir durumdur. Boyunuza uygun ağırlığa erişmeniz için yeterli ve dengeli beslenmeli, beslenme alışkanlıklarınızı geliştirmeye özen göstermelisiniz.

Kardeşim fotoğraf çekerdim de babam az önce telefonu aldı gitti. Telefon elime geçince o kaslı göbeğimi göstereceğim sana merak etme

Hacı dayı sana şöyle anlatıyım. 120 kiloyum 181 boyum var. Yani tam anlamıyla yarmayım. Bunun bana hayatın hiç bir köşesinde avantajı yok. Dejavantajı yok.

Şöyle:

1. Şişmansan sana acıyarak bakarlar.
2. Şişmansan kızlar senin yerine yanındaki sığırlara selam verir, seni sallamazlar.
3. Şişmansan kendi baban bile seni ezer.
3. Şişmansan arkadaşların sana sadece kas gücü lazım olduğu zaman(nakliyat vs.) iyi davranırlar.
4. Şişmansan potansiyel malsındır ve yaptığın iyi espriler bile "Fıkrasına gülünmeyen adam" havası uyandırır.

Kısacası dostum kiloluysan hayatta çoğu şeyden mahrum kalma olasılığın çoktur.

Bak ben de şişman olmak istiyordum ama şu an öyle bir derdim yok. 175'E 58 kiloyum. Kilo için kol kalorili yiyecek tüketmen lazım. Sabahları saralle akşamları pilav makarna vb. araştır ne olduğunu. Ama yine de kilo alamazsın neden mi çünkü genciz çok hareket ediyoruz. Orta yaşlara doğru yavaşladıkça kilo artmaya başlıyor. Yani şu an yapacak bir şey yok bünyemiz hızlı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…