Nasıl kilo alabilirim?

Hocam midenizi boş bırakmayın derim ben. Sürekli mideniz dolu olsun. 3 öğünü yiyin ayrıca 3 öğünle kalmayıp aralarda abur cubur tabii abartmamak kaydıyla yoksa kendinize zarar verirsiniz.
Hocam bide yağlı şeylere yüklenin misal patates kızartması ve mayonez ikilisi. Akşam 8 hatta 9 falan gibi bunlara abanın net kilo almaya başlarsınız.

1.72 için 60kg normal ama kişinin gösterdiği kilo farklı olabiliyor. Eğer sağlıklı kalmak istiyorsan daha kilo alma ama spora git.

Son düzenleyen: Moderatör:
Doktora gitmeniz iyi olur.

Ben 2 senedir 68 ile 70 kilo arasında gidip geliyorum ne artıyorum ne azalıyorum fazla da yiyorum ilginç

Bilirim o durumu bende de var 15 yaşındayım 4.sinifa giden çocukla aynı şekil gozukuyorum.

Merhaba öncelikle boy kilo oranın benimkine göre daha iyi. Ben 15 yaşındayım, boyum 1.74 ve yalnızca 50 kiloyum, sana tek önerebileceğim şey bir diyetisyene randevu alıp başvurman olur.

Abur cubur ye, yemek ye diyerek yanlış yönlendiren saçma yorumlar yapmayın arkadaşlar. Zayıf olan birisi kilo almaya çalıştığı zaman yanlış yemeden dolayı önünü kesemeyebilir. Çevremde bunun bir sürü örneği var. Hepsi obeze döndü.

Boyuna göre kilon normal sayılır zaten. Çelimsiz görünmen hoşuna gitmiyor demek ki. En güzeli spor yaparak kalıba girmen olur. Kilo almak iyi değildir. Güzel bir yemek listesi ve spor programı ile belli bir kalıba girersin. Kilo alacaksan da sağlıklı almış olursun. Yoksa bilinçsiz şekilde yediklerinin acısı fena çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…