Nasıl kilo alınır?

1 paket jumbo noodle 120 gramdır 2 paket 240 gram yapar. 2 paket yani 240 gram noodle 1174 kalori yapıyor.

Sen büyük ihtimalle 100 gramına bakıyorsun.

Evet 100 gramına bakmışım.

Dediklerinizi dikkate alıp uygulayacağım ve gelişmelerden haberdar edeceğim herkese iyi geceler.

Vallahi benim de boy 175 kilo 62 kilo almam lazım ama alamıyorum çok yemek yiyorum ama yok arkadaş olduğum yerde sayıyorum (yaş 16)
Yeterli yemiyorsun dostum, bu kadar basit.
Bazı insanların metobolizması çok hızlı işler reis 9.sınıf biyoloji :)
Metabolizma fark etmez. Vücuda aldığın besini değiştirmiyor. Daha hızlı işlenmesini etkiliyor. Yeteri kadar kalori almıyorsun. Miden bulanana kadar yiyeceksin.

@Anumusss Günde 3000-4000 kalori yersen bak bakalım çok yemek etki ediyor muymuş etmiyor muymuş? ondan sonra arkadaşa ''haha'' atarsın. Günlük olarak shake hazırla. İçine yulaf, fıstık, süt, muz, cici bebe falan at.

Yeterli yemiyorsun dostum, bu kadar basit.

Metabolizma fark etmez. Vücuda aldığın besini değiştirmiyor. Daha hızlı işlenmesini etkiliyor. Yeteri kadar kalori almıyorsun sonra da burada kilo alamıyorum diyorsun.

@Anumusss günde 3000-4000 kalori yersen bak bakalım çok yemek etki ediyor muymuş etmiyor muymuş? Ondan sonra arkadaşa "haha" atarsın. Günlük olarak shake hazırla. İçine yulaf, fıstık, süt, muz, cici bebe falan at.

3000 kalori kilo almak için yeterli değil bu arada. Çünkü günlük aktivetisine bağlı olarak daha fazla kalori alması gerek ayrıca metabolizmasıda hızlıysa sadece yürüse bile çok fazla yakar vücudu. Ama bence bu işin sırrı kalori saymakta yatıyor, ben eskiden çok yediğimi düşünüyordum 1 gün dedim ki dur yediklerimin bir kalorisini sayayım dedim. Saydığıma göre sadece 1200 kalori yemişim saat akşam 6 ydı. O yüzden hem kendini bilmek için hem de acaba az mı yoksa çok mu yedim diye düşünmemek için saymak çok önemli.

3000 kalori kilo almak için yeterli değil bu arada. Çünkü günlük aktivetisine bağlı olarak daha fazla kalori alması gerek ayrıca metabolizmasıda hızlıysa sadece yürüse bile çok fazla yakar vücudu. Ama bence bu işin sırrı kalori saymakta yatıyor, ben eskiden çok yediğimi düşünüyordum 1 gün dedim ki dur yediklerimin bir kalorisini sayayım dedim. Saydığıma göre sadece 1200 kalori yemişim saat akşam 6 ydı. O yüzden hem kendini bilmek için hem de acaba az mı yoksa çok mu yedim diye düşünmemek için saymak çok önemli.
Kalori sayarak 10 ayda +20 kilo aldım. Son aylara doğru günde +5000 kalori almaya başlayınca mide bulantısıyla birlikte kalp çarpıntısı başladı hocam. O yüzden 3000 alıp yavaş yavaş günde 500-800 fazla alarak rahat etmesi daha iyi olur.

Kardeşim günde 5 öğün sağlam yiyip, ekstra ara öğünlerde ekle ayrıca ilk 3 ana öğünün bol karbonhidratlı ve şekerli olsun şeker acıkmanı sağlar proteinleri son 2 öğüne at eğer ilk öğünlerde protein alırsan tok olursun acıkmazsın. Ara öğünlerde de kuruyemiş, fıstık ezmesi vs. ye her ana öğünde de 2 yemek kaşığı zeytinyağ iç. 5 öğün de 2 yemek kaşığı içsen gün sonunda 1200 kalori almış oluyorsun sadece zeytinyağından. Beraberinde bol karbonhidratlı beslenerek rahat kilo alırsın.

Bazı insanların metobolizması çok hızlı işler reis 9.sınıf biyoloji

Her ne kadar çok yiyorum desen de yeterli kalori alamıyor olabilirsin kalori saymadan ben çok yiyorum demenin bir manası yok adam ben çok yiyip kilo alamıyorum diyor bir bakmışsın aldığı kalori 2k

Her ne kadar çok yiyorum desen de yeterli kalori alamıyor olabilirsin kalori saymadan ben çok yiyorum demenin bir manası yok adam ben çok yiyip kilo alamıyorum diyor bir bakmışsın aldığı kalori 2k
Aynen öyle metabolizma cart curt yalan ben 90 kilo iken yaptığım bulku hatırlıyorum sabahları sadece kahvaltım 1600 kalori falandı ve öğüre öğüre yiyordum 2 3 kere kusmuştum yani bu işler öyle olmuyor kusana kadar zorla yiyeceksin

Çok teşekkürler dostum hiç denememiştim hemen deneyip dönüş yapacağım.

Yakında spor salonuna gidip kayıt yaptıracağım kılo almamda ve kemıklerımın kalınlasmasına yardımcı olur mu?
Dostum yaşın yazdığın mesajlardan 14-16 arasında bir şey olduğunu varsayıyorum. Sağlıklı kilo için abur cubur ve gece yemek yememen lazım sadece çok yemen lazım başka bir yolu yok. Kemik kalınlaşmasını hayatımda ilk kez duyuyorum. Sen yemek yediğin için kemik neden kalınlaşsın ? Ergenlik bitene kadar kemik gelişir, ergenlik bittikten sonra kırılma, darbe alma vs. yok kemik kalınlaşmaz ya da incelmez.

16 yaşında 175 boy için 62 kilosun metabolizmanının çok hızlı işlediğini bırak hızlı işlediğini bile düşünmüyorum. Metabolizmayı 1-2 cümle ile biliyormuşsun gibi konuşmuşsun tam. Büyük ihtimal düşündüğün gibi bir şey değil de neyse konu o değil. Çok yiyorum dediğin bir günde ne yiyorsun ?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı