Nasıl kilo alınır?

• Konuyu başlatan XFG
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 1.092

XFG

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır bu durumdan muzdaribim. Boyum 180 kilom ise 49-50. zamanında diyetisyene gittim 6-7 öğünlü bir program verdi kilo aldım almasına 1-2 kilo lakin onu da hemen geri verdim. Çok yemek yiyorum demek yanlış olur. Sanırım midem küçük az bir şey yemek yesem bile hemen doyuyorum. Arkadaşlarım bile uyarıyor artık kilo al diye. Boyum uzun olduğu için kaba tabirle zargana gibi duruyorum. Nasıl kilo alabilirim? Kalori hesabını nasıl yaparım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır bu durumdan muzdaribim. Boyum 180 kilom ise 49-50. zamanında diyetisyene gittim 6-7 öğünlü bir program verdi kilo aldım almasına 1-2 kilo lakin onu da hemen geri verdim. Çok yemek yiyorum demek yanlış olur. Sanırım midem küçük az bir şey yemek yesem bile hemen doyuyorum. Arkadaşlarım bile uyarıyor artık kilo al diye. Boyum uzun olduğu için kaba tabirle zargana gibi duruyorum. Nasıl kilo alabilirim? Kalori hesabını nasıl yaparım?

Tamamen aynısı hocam, çözüm bulursanız söyleyin.

Hocam bence bir profesyonelden yardım almalısınız ve özel değilse biraz açar mısınız olayı? Ben 1.70 boy 55 kiloyum ve kendime zargana diyorum sporla kilo almaya vs. çalışıyorum; sizinki biraz garip geldi. Nasıl görünüyor vücudunuz?

Spora başlayabilirsin güzel bir kas kütlesi koyarsın hacimlenirsin beslenmende günlük kalori alımın 3000-3100 civarı olsun 400-450 gram karbonhidrat al, protein ihtiyacında 100-150 arası. Cidden kilo almak istiyorsan spor yapmalısın bence biraz daha dönemi hızlandırmak istiyorsan illa kullanmak zorunda değilsin ama takviye olarak gainer ya da protein tozu kullanabilirsin.

Hocam 1 2 kiloyu kaç haftada aldınız bu arada.

günde 1 paket makarnayı soslu soslu ye 5 6 öğüne böl yumurta tavuk falan ye yarım servis karbonhidrat tozu iç sütle. günde bir tane multivitamin al, nutriplus var bende faydasını gördüm. sporunuda eksik etme ki bu kilolar göbek olarak gelmesin sana. ben bu şekilde beslenmiştim 5 6 kilo almıştım 4 5 ayda. sağlıklı değil ama kesin kilo alırsın benim metabolizmam çok hızlıymış dahiliyedeki doktor bey böyle söylemişti sende bir görün hatta kanda ver tahlillerine baksınlar tiroidlerinde sıkıntı vardır belki.

Hocam 1 2 kiloyu kaç haftada aldınız bu arada.

1 aya yakın.

günde 1 paket makarnayı soslu soslu ye 5 6 öğüne böl yumurta tavuk falan ye yarım servis karbonhidrat tozu iç sütle. günde bir tane multivitamin al, nutriplus var bende faydasını gördüm. sporunuda eksik etme ki bu kilolar göbek olarak gelmesin sana. ben bu şekilde beslenmiştim 5 6 kilo almıştım 4 5 ayda. sağlıklı değil ama kesin kilo alırsın benim metabolizmam çok hızlıymış dahiliyedeki doktor bey böyle söylemişti sende bir görün hatta kanda ver tahlillerine baksınlar tiroidlerinde sıkıntı vardır belki.
Kan tahlili yaptırdım. Kan değerlerimde bir sorun çıkmadı.

Spor. Günlük öğün sayısı. Yüksek kalorili yiyecekler yiyerek kilo almaya başlayabilirsin. Kusana kadar değil de kendini çok zorlamalısın 7 ay önce spora başlamadan 52kg ben şu an 67 kiloyum spor sayesinde boy 1.78 benim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı