Nasıl kilo ve kas kazanılır?

Bende de haşimato hastalığı var hocam kolay kolay kilo veremiyordum haziran aylarında 15 yaşında 173 cm boy 100 kilolara dayanmıştım şu anda 92'ye kadar düşebildim cidden çok yavaş zayıflıyorum ama deyiyor başka çaresi yok iyi günler 😀.

Hepinize tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim ❤️ o benim için zor hocam. Okul var, evdede pek vakit bulamıyorum öyle çok yemeye. Bu metabolizmayı yavaşlatmanın bir yolu yokmudur?
Kalorisi yüksek besinleri araştırıp onları ara öğün gibi sürekli veya ana öğünlerin yanında tüketebilirsin.

Birkaç tavsiye vereyim; her türlü kuruyemiş (özellikle yer fıstığı hem ucuz hem besleyicidir), fıstık ezmesi, ekmek, zeytinyağı, kaşar peyniri(hayvansal yağ içerir, çok tüketmemekte fayda var), bitter çikolata.

Bende de haşimato hastalığı var hocam kolay kolay kilo veremiyordum haziran aylarında 15 yaşında 173 cm boy 100 kilolara dayanmıştım şu anda 92'ye kadar düşebildim cidden çok yavaş zayıflıyorum ama deyiyor başka çaresi yok iyi günler 😀.
Geçmiş olsum hocam ❤️ bende bi 75 falan olsam rahatlayacağımda. Kader 😃

Kalorisi yüksek besinleri araştırıp onları ara öğün gibi sürekli veya ana öğünlerin yanında tüketebilirsin.

Birkaç tavsiye vereyim; her türlü kuruyemiş (özellikle yer fıstığı hem ucuz hem besleyicidir), fıstık ezmesi, ekmek, zeytinyağı, kaşar peyniri(hayvansal yağ içerir, çok tüketmemekte fayda var), bitter çikolata.
Çok çok teşekkür ederim deneyeceğim bunları.

Uyumadan önce ye, uyku sırasında aç kalma,

Her türlü kuruyemiş (özellikle yer fıstığı hem ucuz hem besleyicidir), fıstık ezmesi.

Kalori açısından yüksek besinlerdir ve kalori açığı sayesinde kilo almanızı kolaylaştırır kilo alacağım diye 3 beyazlara sıkı sıkıya sarılmayın internetten kilo aldıran shake yazıp o shakelerden kullanabilirsiniz ben o şekilde haftada 1 kilo alıyordum yine de göbek oluyordu fakat vücut gelistirmeyle ilgeleniyorsanız daha az olacaktır. Kendi deneyimlerimden tavsiye verecek olur isem shake yaparken laktoksuz süt ile yapmanız olacaktır ben yatmadan önce içiyordum ve midem genişliyor daha fazla yemek yiyebiliyordum fakat süt laktozsuz olmadığı için hem çok gaz yapıyor hem de çok şişiriyordu.

Yıllar önce bende aynı durumdaydım. Boy 1.74 kilo 62 idi. Öğlen otelde 2 tabldot yediğim halde kilo almıyordum.
Aşırı yemek te kilo aldırmıyor bazen.
Turizm sezonu sona erdiği bir kış body building yaptım. Arkadaşım zaten fitnes hocası idi otelde. Çok ağır antrenman programının yanı sıra beslenme tamamen protein ağırlıklı oldu. Ayrıyeten protein tozu, B kompleks vitamini, L karnitin, aminoasit hapları takviyesi ile 3 ayda 10 kilo aldım.
Zayıf olduğun için ağır çalışma, protein ağırlıklı beslenme ve ek katkılar ile çabuk kilo almaya başlarsın.

Yıllar önce bende aynı durumdaydım. Boy 1.74 kilo 62 idi. Öğlen otelde 2 tabldot yediğim halde kilo almıyordum.
Aşırı yemek te kilo aldırmıyor bazen.
Turizm sezonu sona erdiği bir kış body building yaptım. Arkadaşım zaten fitnes hocası idi otelde. Çok ağır antrenman programının yanı sıra beslenme tamamen protein ağırlıklı oldu. Ayrıyeten protein tozu, B kompleks vitamini, L karnitin, aminoasit hapları takviyesi ile 3 ayda 10 kilo aldım.
Zayıf olduğun için ağır çalışma, protein ağırlıklı beslenme ve ek katkılar ile çabuk kilo almaya başlarsın.
Çok teşekkürler tavsiyeniz için. Hepsini deneyeceğim.

Günlük kalori ihtiyacından fazla yemek yemelisin. Kas içinde proteinli beslenmelisin antrenmanın

Hocam bazal metabolizma hızım 1683 civarı çıktı, sizce hızlı mı yoksa normal mi? Buna göre ne yapmalıyım? fazla soruyorum kusura bakmayın bu işlerden pek anlamıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı