1500 cidden az değil mi? İnsan aç kalmaz mı?
Param ve zamanım olsa spora giderim ama ikisi de yok.
O zaman sadece kalori hesabı yap ve gün içinde olabildiğince yürümeye çalış.
1500 cidden az değil mi? İnsan aç kalmaz mı?
Param ve zamanım olsa spora giderim ama ikisi de yok.
Az ye.
115 kilo olan biri olarak işe yarıyor şu an 103 deyim ve daha veriyorum. Üstüne bir de hareket edersen daha da hızlanır. 1500 kaloriyi geçmiyorum günde. Boyum 1.90. kahvaltı için yulaf yemeni tavsiye ederim ayrıca düşük kalorili ve besin değeri gayet güzel ve çok sağlıklı.
75 olmak istiyorum çok mu zayıf olurum?Kardeşim 90 kilodan aşağıya düşme en az 85 kiloda kal daha da düşersen çok kötü görünürsün.
Bende muhtemelen 90 da duracağım aynada görüntüme göre en fazla 85 olurum. Zaten boyum saolsun 110 civarıyken bile fena durmuyordum dışarıdan.Kardeşim 90 kilodan aşağıya düşme en az 85 kiloda kal daha da düşersen çok kötü görünürsün.
Yakında 16'ya gireceğim. 2022'de bir mallık edip kendimi yemeğe verdim. O zamanlar boyum 171 kilom da 67 civarıydı. Şu an boyum 180 kilom 103. nasıl verebilirim?
1500 diyete ilk kez başlayacak birisi için bence fazla ağır olur gibi hocamDemekki yemeği yeterince kısmamışsın kalorilerini say sende 1500 ü geçme hızlıca veriyorsun göreceksin. Fatsecret uygulamasını öneririm.
1500 biraz fazla az gelebilir ama bence yapılıyor.
Doğrudur hocam valla ben biraz değişik bi insanım bazı konularda çok tembelimdir bazende bir şeye çok takarım bi an kendime dedim 1500 kalori yiyecem bundan sonra istediğim kiloya ulaşana kadar öyle bir karara varıncada çıkmıyorum1500 diyete ilk kez başlayacak birisi için bence fazla ağır olur gibi hocam
Hızlıca verilen kilolar geri alınıyor. Nereden biliyorsun diye sormayın.Demekki yemeği yeterince kısmamışsın kalorilerini say sende 1500 ü geçme hızlıca veriyorsun göreceksin. Fatsecret uygulamasını öneririm.
Valla pek çok öyle insan diyen varda şimdi ben 115 den 90 a düştükten sonra 90 kiloyken kilomu korumam için gereken kalori 2924 müş. E ben şuan 1500 le yaşıyorsam 2924 le mutlu mesut yaşarım.Hızlıca verilen kilolar geri alınıyor. Nereden biliyorsun diye sormayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.