Nasıl kilo verebilirim?

Valla pek çok öyle insan diyen varda şimdi ben 115 den 90 a düştükten sonra 90 kiloyken kilomu korumam için gereken kalori 2924 müş. E ben şuan 1500 le yaşıyorsam 2924 le mutlu mesut yaşarım.
Ama şöyle hatay usulü döner görünce de o sınırı aşırsın ya :D
 
Bende muhtemelen 90 da duracağım aynada görüntüme göre en fazla 85 olurum. Zaten boyum saolsun 110 civarıyken bile fena durmuyordum dışarıdan.
Eki Görüntüle 2074386
fotoğraftaki sensen baya iyi duruyorsun dostum.

Ben de kiloluydum. Yurtta kilo verdim. Bu yaptıklarım evde de uygulanabilir aslında. 140'dan 95e düşmüştüm. Şimdi geri kilo aldım neyse.

Özellikle yemene içmene dikkat etmen gerek. Miktarları da önemli.

Ben sabah kahvaltıda çeyrek ekmek yiyordum. Yanında haşlanmış yumurta, beyaz peynir, salam, kaşar, domates, salatalık, haşlanmış patates (patates kızartması, kızarmış sosis vb. çıkıyordu ama dışa attım onları) çıkıyordu. Bu saydıklarımdan 2-3 tanesi çıkıyordu. Ben o aldıklarımla çeyrek ekmeği iyice çiğneyerek tüketiyordum. Sonra okula gidiyordum, öğle yemiyordum. Akşam yemeğini bekliyordum. Zaten okul içi hareket edeceğinden yağ yakımı olur. Akşam yemeğinde ise ekmek yemiyordum ama çıkan yemekleri iyice çiğneyerek yiyordum. Tatlı çok canım çekmezse yemiyordum, yesem de bir parça yiyordum. Akşam yemeğinden 1-2 saat sonra yürüyüşe çıkıyordum. Dediğim gibi bu sayede 140'dan 95 oldum.

Ek olarak bu süreçte acıkacaksın. Açlığını yatıştırmak için bol bol su içebilirsin. Geçici bir çözümdür. Ama iştah keser.

Sağol kanka önerin için. Bnde bir mallık edip zayıfım diye yemeğe abandım 2 sene önce mide açıldıkça açıldı şimdi de kesemiyorum :(.
 
fotoğraftaki sensen baya iyi duruyorsun dostum.



Sağol kanka önerin için. Bnde bir mallık edip zayıfım diye yemeğe abandım 2 sene önce mide açıldıkça açıldı şimdi de kesemiyorum :(.
Ben de eski kiloma döndüm dert etme. Daha da alırım gibi. Popom sandalyeden taşıyor.
 
Hatay usulü döneride normal insan evlatları gibi bi tane yesem sıkıntı olmaz bence. Eskiden alırdım bizim burda soba borusu menüsü vardı kolum kadar bişey ondan yiyordum :D
Ben şu anda art arda 4 tane 3 lavaşlı yeme skilline sahibim :D :D :D

Ama pahalı diye alamıyorum :(
 

Yeni konular

Geri
Yukarı