Yaşım 14.
Metabolizman iyi çalışıyordur bence sabit kal o kiloda ileride boyun uzar zaten
Bu arada yanlış anlama ama neden kilo vermek istiyorsun antrenman falan dedin de bir şey ile mi uğraşıyorsun?
Yoksa fiziksel görünüşden dolayı mı?
Yaşım 14.
Metabolizman iyi çalışıyordur bence sabit kal o kiloda ileride boyun uzar zaten.
Bu arada yanlış anlama ama neden kilo vermek istiyorsun antrenman falan dedin de bir şey ile mi uğraşıyorsun?
Yoksa fiziksel görünüşden dolayı mı?
Futbol ile ilgileniyorum fiziksel olarak çok fazla olmasa da hafif kilolu gözüküyorum.
Mevki olarak kanat oynadığım için koşmam gerekiyor koşmadan yana sorun yok fakat 8 depara gidiyorum.
Hocam bence kaslanmanız daha önemli kilodan daha çok.
Hocam seans başı 1500TL değmez bence 2haftada bir 1500TL.
Gelsin bana arkadaşa 50TL'ye diyet yaptırırım mis gibi kilo verir kaslanır hahahaha.
Sol kolum sıkıntı geçen sene kırılmıştı eskisi gibi değil.
Aynenefecim hayat toz pembe değil. Beslenme senin bildiğin gibi de değil. Arkadaşımızın kilo ile ilgili sıkıntısı varsa zaten çocuk hastalıkları uzmanına danışabilir o da devlet hastanesindeki diyetisyene yönlendirecektir. Örnek vereyim size. Ortada bir yara var diyoruz ki doktor bunu tedavi eder. Sen diyorsun ki yok şimdi malzeme harcayacak ben dikerim. Ama gram bilgin yok dikme hakkında
insanların hayatıyla oynama.
Benim kolum 2yerden sağdan soldan kırıldı benim de sol kolumdu bayağı bir sene geçti(4)civarı şu an spor salonunda kas ile ilgileniyorum bende bir sıkıntı yok daha 1sene olduysa 1-2sene sonra başlarsın.
Futbolda çok bilgim yok ama bacak kası geliştirirsen iyi olur bence. Bu yaşlarda çok zorlama kendini bende o yaşlarda sürekli futbol oynuyordum.
Ne alakası var yarayla bunun bu yara mı keyfi bir şey adam obez değil bir şey değil sadece biraz kilo vermem gerek diyor devlet hastanelerin de ki sıralardan haberiniz yok herhalde 3ay sonrasına atıyor.
Herkes 2haftada bir 1500TL verebilecek kadar değil ben burada kendim tavsiye veriyorum kendisi bilmiyor mu diyetisyene gitmeyi niye konu açıyor o zaman?
Amatör futbolcuyum.
Benim kolum 2yerden sağdan soldan kırıldı benim de sol kolumdu bayağı bir sene geçti(4)civarı şu an spor salonunda kas ile ilgileniyorum bende bir sıkıntı yok daha 1sene olduysa 1-2sene sonra başlarsın.
Futbolda çok bilgim yok ama bacak kası geliştirirsen iyi olur bence. Bu yaşlarda çok zorlama kendini bende o yaşlarda sürekli futbol oynuyordum.
Ne alakası var yarayla bunun bu yara mı keyfi bir şey adam obez değil bir şey değil sadece biraz kilo vermem gerek diyor devlet hastanelerin de ki sıralardan haberiniz yok herhalde 3ay sonrasına atıyor.
Herkes 2haftada bir 1500TL verebilecek kadar değil ben burada kendim tavsiye veriyorum kendisi bilmiyor mu diyetisyene gitmeyi niye konu açıyor o zaman?
Diyetisyene fazla kilom olmadığını düşündüğüm için gitmedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.