Nasıl kısa süre içerisinde kilo alınır?

FreeLooper

Hectopat
Daha fazla  
1.85 boyum var 68 kiloyum çok zayıf gösteriyorum. Nasıl kilo alabilirim evde ne yapabilirim? Maliyetsiz, kolay kilo alma yöntemleri nelerdir?

Hocam sana simdi bir tarif yazıyorum iyi dinle cici bebe 10 adet 2 bardak süt 1 muz tahin zeytin yağ fındık ceviz hangisi varsa burada en kalorisi yüksek zeytin yağ kafana göre bi şey ekleyip çıkara bilirsin

Hocam sana simdi bir tarif yazıyorum iyi dinle cici bebe 10 adet 2 bardak süt 1 muz tahin zeytin yağ fındık ceviz hangisi varsa burada en kalorisi yüksek zeytin yağ kafana göre bi şey ekleyip çıkara bilirsin
Maliyetsiz demissin okumadım orasını kusura bakma ne bulursan ye günde 6 öğün tamamlamaya çalış erken kalk geç uyuma yatmadan önce sebze ye ( sindirimi uzun sürüyo )

Maliyetsiz demissin okumadım orasını kusura bakma
Bana öyle birşey olucakki obez olim yani o derece kilo almak istiyorum yiyom yiyom alamıyorum niye bende bilmiyom.

Çok anlamam ama kilo alayım derken boşuna yağlanma yapmaman lazım. O halde et, tavuk, yumurta gibi şeyler yemen gerekiyor. Spor da yaparsan hem kaslı hem de fit bir vücudun olur. Eğer spor salonuna para harcamak istemiyorsan yağlanmadan nasıl kilo alabileceğini anlatan Youtube kanalları vardır biraz araştır.

Çok anlamam ama kilo alayım derken boşuna yağlanma yapmaman lazım. O halde et, tavuk, yumurta gibi şeyler yemen gerekiyor. Spor da yaparsan hem kaslı hem de fit bir vücudun olur. Eğer spor salonuna para harcamak istemiyorsan yağlanmadan nasıl kilo alabileceğini anlatan Youtube kanalları vardır biraz araştır.
Spor yaparsam aldığım kalorileri eriticem gibi düşünüyorum ben biraz kilo aldıktan sonra spora başlamamın daha doğru olucağını düşünüyorum.

Spor yaparsam aldığım kalorileri eriticem gibi düşünüyorum ben biraz kilo aldıktan sonra spora başlamamın daha doğru olucağını düşünüyorum.
yüksek kalorili sağlıklı beslenirsen yağlanmazsın ve sağlıklı bir şekilde kilo alırsın Akşam yemeğinin üzerine sindirilmesi zor yemekler ye

1.85 boyum var 68 kiloyum çok zayıf gösteriyorum. Nasıl kilo alabilirim evde ne yapabilirim? Maliyetsiz, kolay kilo alma yöntemleri nelerdir?

Benim de aynı, boyum 1.70 filan, ama kilom 58-59 kilo. Sizin durumunuzdan daha kötü. Çok şey yerim bir de.

Sizce öğün sayısının kiloya etkisi olur mu mesela 5 öğünde yiyiceğim şeyi 2 öğünde yersem kilo alamam değil mi ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı