Nasıl kolay yoldan zayıflanır?

imagawa

Picopat
Yer
Hatay,İskenderun
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PARDUS 23.4
Hocam 13 yaşındayım 53 kiloyum ama zayıflayacağım, 46 yeterli nasıl zayıflarım? Daha önce çabaladım ama olmadı daha doğrusu işe yaramadı. En etkili ve kolay yoldan nasıl zayıflarım ne yemem gerek ne yapmalıyım?

Bir de boyum 1.55 :D

En etkili yol spordur. Ne olursa olsun. İster fitness, ister basketbol vs vs. hiç fark etmez. Yeterki vücudun yediklerini yeteri kadar dışarı atsın.

Yağsız düşük kalorili yemekler tercih edin.

Yemek çok önemli değil ama hiç önemli değil demiyorum sadece spor yapsa bile kilo verir.

Ama abartı şekilde de fazla kalori almamakta lazım.

En etkili yol spordur. Ne olursa olsun. İster fitness, ister basketbol vs vs. hiç fark etmez. Yeterki vücudun yediklerini yeteri kadar dışarı atsın.

Hocam yaklaşık 5 yıldır basketbol oynuyorum ama 1-2 kilo anca veriyorum 3-5 ayda bisiklet sürmek etkili midir hocam peki onu da 10 sene oldu sürüyorum.

Spor yapın, yağsız düşük kalorili yemekler tercih edin.

Airfry var hocam bizde ne yapabilirim yemek örnek verebilir misiniz 10 tane filan.

Hocam 13 yaşındayım 53 kiloyum ama zayıflayacağım, 46 yeterli nasıl zayıflarım? Daha önce çabaladım ama olmadı daha doğrusu işe yaramadı. En etkili ve kolay yoldan nasıl zayıflarım ne yemem gerek ne yapmalıyım?

Bir de boyum 1.55 :D

Bol bol su iç açlığını yatıştır bence genetik çok önemli.

Hocam yaklaşık 5 yıldır basketbol oynuyorum ama 1-2 kilo anca veriyorum 3-5 ayda bisiklet sürmek etkili midir hocam peki onu da 10 sene oldu sürüyorum.

Airfry var hocam bizde ne yapabilirim yemek örnek verebilir misiniz 10 tane filan.

Bisiklet sürmek ve kilo kaybı için her gün düzenli en az 1 km hızlı sürmeniz lazım. Baskette olmadiysa fitness a gidin.

Büyüdükçe fazlalığını atarsın diye düşünüyorum ancak kilo için değil sağlıklı bir gelişim için spor yapmalısın ek olarak aşırı sağlıksız besinde tüketmemeni öneririm cips vs gibi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı