Nasıl para kazanabilirim?

YouTube'da hemen kazanıyım demek pek mümkün değil. Çünkü para kazanmayı açtığınız anda vergi vermeye yükümlü oluyorsunuz. Bir süre yakalanmazsınız ama yakalanınca da faizi, cezası falan derken biraz masraf yaptırırlar.

Vergiye yükümlüyüz de nereye ödeyeceğiz o vergiyi? Arkadaş 17 yaşında 1.2K kazandı YouTube'dan vergiyi nasıl ödeyeceğini bilmiyor. Neymiş efendim bireysel şirket kuracakmışız da kazandıklarımızı belgeletecekmişiz. Gencecik çocuk nereden bilsin bu işleri? Bilmesen ne oluyor yine kendine zarar ileride faiziyle tonla vergi cezası.

İngilizcen yeterli seviyedeyse playtestcloud sitesinde mobil oyun tester olabilirsin emin değilim ama işliyor sistem kısa sürede kazanabilirsin eforsuz az bir miktar.

Vergiye yükümlüyüz de nereye ödeyeceğiz o vergiyi? Arkadaş 17 yaşında 1.2K kazandı YouTube'dan vergiyi nasıl ödeyeceğini bilmiyor. Neymiş efendim bireysel şirket kuracakmışız da kazandıklarımızı belgeletecekmişiz. Gencecik çocuk nereden bilsin bu işleri? Bilmesen ne oluyor yine kendine zarar ileride faiziyle tonla vergi cezası.
Çocuğun bilmesi gerekmediği için şirketi annesi veya babası kuracak yükümlü yani onlar olması gerekiyor reşit değilse. Devlet söke söke alır fazlası ile kaçış yok. :D

Freelancer olarak denedim ama 18 yaşından büyük olmam gerekmiş bionluk'da. 16 yaşındayım, amelelik için kemiklerim uygun değil. İnternet kafelere başvurayım diyorum ama sokağa çıkma yasağı var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı