Hocam ben bu konuya bir saat önce cevap yazacaktım ama yazamadım, cevaplamak için "işaretlemeye" çalıştım; kusura bakmayın@technora neden gülücük attınız?
Ben çok eski kayıt olduğun için bu konuda bilgim yok, ben kayıt olurken bedavaydı.
Ben lise mezunuyum hayatımı WordPress'den kazanıyorum.
Başlangıç olarak WordPress hizmetleri ilani açabilirsiniz. Site taşıma, WordPress kurulum, virüs temizleme, SEO puanı arttırma, site hızı arttırma, tema kurma, kurumsal web siteleri hazırlama, e-ticaret siteleri hazırlama, toplu ürün girişi, içerik girişi, XML import veya export. Yani say say bitmez gelir kapısı çok.
Saydıklarımın hiç biri için yazılım bilgisi gerekmiyor.Tamam fakat bunları yapabilmek için galiba yazılım bilgisi gerekiyor değil mi?
Site taşıma, wordpress kurulum, virüs temizleme, seo puanı arttırma, site hızı arttırma, tema kurma, kurumsal web siteleri hazırlamayı nasıl yazılım bilgisi olmadan yapabilirsiniz?Saydıklarımın hiç biri için yazılım bilgisi gerekmiyor.
Site taşımada yazılım dili bilmenize gerek yok, dosyaları ve veritabanını taşıyıp yeni veri tabanı bilgilerini gerekli dosyaya giriyorsunuz.Site taşıma, wordpress kurulum, virüs temizleme, seo puanı arttırma, site hızı arttırma, tema kurma, kurumsal web siteleri hazırlamayı nasıl yazılım bilgisi olmadan yapabilirsiniz?
site hızı arttırmak nasıl oluyor?
web sitesi hazırlamak nasıl olabilliyor?hazır templateleri kullanarak mı yapıyorsunuz?
Ben bunları nasıl öğrenebilirim?Site taşımada yazılım dili bilmenize gerek yok, dosyaları ve veritabanını taşıyıp yeni veri tabanı bilgilerini gerekli dosyaya giriyorsunuz.
Wordpress kurulumunda yazılım dili bilmenize gerek yok, wordpress dosyasını indirip hostinge atınca zaten o sizi kurulumda yönlendiriyor. Hatta artık buna bile gerek yok tek tıkla kurulum mevcut.
Tema kurma aynı sekilde tema dosyasını yüklüyorsunuz. Site hızı arttırma v.s hepsi zaten eklentilerle yapılıyor yine.
Kurumsal web site hazırlama konusunda bu işi yapıyorsanız elinizde bir sürü tema bulunur zaten, siz en uygununu seçip editleyerek yep yeni bir tasarım oluşturursunuz. Diyeceksiniz ki editlemede yazılım bilmede yapılırmı, evet yapılıyor.
Zaten ben PHP öğren demedim wordpress öğren dedim arkadaşa. Wordpress bir yazılım dili değildir.
Başka sorunuz varsa iletin lütfen.
Ben deneme yanılma ile öğrendim ama sen udemy eğitimlerine bakabilirsinBen bunları nasıl öğrenebilirim?
Öğretici video yada set varmı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.