Nasıl para kazanılır?

waren586450

Picopat
Katılım
15 Mart 2024
Mesajlar
337
Çözümler
2
Merhaba 9.sınıf öğrencisiyim, kumbarada para birikmiyor sonradan lazım oluyor, internetten yapabileceğim iş var mı? Ne kadar kazandırdığı çok önemli değil 100TL gibi bir şey olur. Gerçek hayatta yapmam pek mümkün değil öğlenciyim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Öyle dropshipping falan hikaye kanka kazanamasın en fazla oyunlardan gelişirsin Valorant hesabı kas demir yap sat 200 TL bunun gibi işler ya ben böyle harçlık çıkarıyorum akmıyorsa da damlıyor
1716201908049.png
 
İnternetten para kazanmak için bir sürü yöntem mevcut fakat Türkiye de pek o işler olmuyor illa bir engel çıkıyor banka olsun öne çıkmak sunulan hizmetler sınırlı vs çok sıkıntılı eğer yaşın tutsa idi halka arz falan ufakta olsa olurdu en iyisi bu yaz tatilinde çalışman daha iyi olacaktır tabii gerçekten hakkını verecek bir yerde.
 
İnternetten para kazanmak için bir sürü yöntem mevcut fakat Türkiye de pek o işler olmuyor illa bir engel çıkıyor banka olsun öne çıkmak sunulan hizmetler sınırlı vs çok sıkıntılı eğer yaşın tutsa idi halka arz falan ufakta olsa olurdu en iyisi bu yaz tatilinde çalışman daha iyi olacaktır tabii gerçekten hakkını verecek bir yerde.

Yok zaten yazın çalışacağımda şimdilikte boş durmak istemiyorum

öğlenciyim?
 
İnsanlar nasıl para kazanıyor onu araştırarak başlayabilirsin. Sana şunu yap buradan ilerle diyecek birini bulman zor. Bir sektörden gelir elde eden birisi gelip her yere ben buradan para kazanıyorum yazarak kendi işini daraltmaya çalışmaz. Borsa vb önerisi de yaşın için uygun değil fakat o sektörden bildiğim birisi var 14 yaşında başlamış ailesi de borsa ile ilgilendiğinden girmesi zor olmamış. Fakat o alanda gelir elde edebilecek hale gelene kadar bayağı zaman vermen sıkı çalışman araştırman çevre edinmen o çevre ile vakit geçirmen lazım. Tek başına ilerlemen o tarafta çok zor çok fazla içerik var tüketebileceğin ama kaliteli olanlarını bulana kadar bayağı zaman kaybedersin ondan çevre önemli sana şuraya bakma kalitesiz demesi bile günler haftalar kazandırabilir.

Türkiye'de yaşamak internetten para kazanmayı zorlaştırıyor diyen arkadaşa katılıyorum. Fakat imkansız değil ama zor burada en büyük faydayı çevre edinerek senin gibi kazanmak isteyen arkadaşlar ile mümkün olabilir. Fakat burada bahsettiğim konu bu kitlenin hepsinin gerçekten o işi yapmak başarmak istemesi gerekiyor yani herkesin sürekli araştırıp görüp deneyim edinmesi bir şeyler denemesi lazım. Sen öyle değilsen başkası sana oltayı versin gölü göstersin istiyorsan o iş zor çevren varsa birisi onu söyler belki ama internet üzerinde öyle bir bilgiyi vermezler verseler dahi zaten herkes orada balık tutuyordur.

Oyun itemleri satarak para kazanmak mümkün önceden konuları açıldı hatta bot yazıp o işi otomatiğe bağlayanlar bile var. Zaten onu yapanlar sayesinde o piyasada tutunman zor. Fakat mesela ücretli sıkı denetlenen bazı oyunlar var onlarda o işi yapmaları zor oluyor orada item kasıp satman o itemleri mümkün. WoW ünlü diye biliyorum bu konuda hatta asgari ücret düzeyide gelir elde edenler var. Fakat işte bildiğim bir konu değil. Bot yazarak ayda 2K dolar civarı kazandığını söylemişti tanıdığım birisi hatta serveri göstermişti proxy kullanarak aynı sunucuda farklı instancelerini çalıştırıyordu oyunun o şekilde item kasıyorlardı anladığım kadarıyla ama onlar ekip olarak o işi yapıyordu.

Dropshipping aslında hikaye diyen arkadaş ise eksik biliyor bence fakat o alan para istiyor sen para harcayacaksın önce o tarafa deneyim edineceksin araştıracaksın öğreneceksin çevre edineceksin millet neler yapmış onlara bakacaksın bayağı zaman istiyor öğrenme süreci için para harcaman lazım ve yaşındaki birisi için bayağı zor. Freelancing tarafı da öyle aslında fakat kaliteli iş çıkartan birisi işsiz kalmaz o tarafta kaliteli iş yapacak birini bulmak zor sen iyi iş çıkarttığını kanıtlarsan iş bulabilirsin o tarafta
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı