Voit koşu bandı alınır mı?

• Konuyu başlatan Piyon
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 110

Piyon

Centipat
Yer
Kastamonu
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
🔷️CPU: Ryzen 5 5500 🔷️GPU: MSI Gaming X GTX 1060 6GB 🔷️SSD: Kingston 1TB 4x4 Gen 🔷️RAM: 2×8 GB Hikvision Urion 🔷️KASA: Dark Pro Mesh 600W
Meslek
Öğrenci
1765727971558.png

Bunu almaya karar kıldım arkadaşlar. Pişman olur muyum veya bu fiyatlarda alternatifi var mı?
Benim için yatay olarak katlanması önemli yani yatağın altına falan sığmalı, eğim olmalı.
Bir de bunu alırsam bakımı hakkında bilgi verebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Voit markası iyi diye duydum ve tecrübe ettim. Benim eski model bir voit marka koşu bandım vardı.
Kar da, kışta yoğun su da kalmışken bile çalıştı. Tabii bir yerden sonra yandı.

Hocam size tavsiyem büyük bir makine almayın ileride yer sıkıntısı taşıması vs. çok zor oluyor daha ufak bir şey alın sorunuza gelecek olursak voit -dynamic bu markalar güvenilirdir servis ağı geniştir. Ayrıca şahsi tavsiyem otomatik yağlama sistemi olan yağlama gerektirmeyen bantlı bir cihaz seçin çok daha uzun ömürlü olur. Trenyol'dan almak yerine Hepsiburada'dan alın 2 bin TL cebinizde kalır.

Hocam size tavsiyem büyük bir makine almayın ileride yer sıkıntısı taşıması vs. çok zor oluyor daha ufak bir şey alın sorunuza gelecek olursak voit -dynamic bu markalar güvenilirdir servis ağı geniştir. Ayrıca şahsi tavsiyem otomatik yağlama sistemi olan yağlama gerektirmeyen bantlı bir cihaz seçin çok daha uzun ömürlü olur. Trenyol'dan almak yerine Hepsiburada'dan alın 2 bin TL cebinizde kalır.
Hepsiburadada bu modeli bulamadım, model öneriniz var mıdır?

Hepsiburadada bu modeli bulamadım, model öneriniz var mıdır?
birde eğim konusu bu kadar mühim mi sizce? Olmazsa olmaz mıdır? ciddi kalori yakımı sağlar mı?

Son düzenleme:
Hepsiburada'da bu modeli bulamadım, model öneriniz var mıdır?

Bir de eğim konusu bu kadar mühim mi sizce? Olmazsa olmaz mıdır? Ciddi kalori yakımı sağlar mı?

Aynı cihaz evet eğim işe yarıyor farkı oluyor bütçe varsa kesinlikle olmalı bütçe yoksa şart değil 20dk fazla kullanırsınız.

Aynı cihaz evet eğim işe yarıyor farkı oluyor bütçe varsa kesinlikle olmalı bütçe yoksa şart değil 20dk fazla kullanırsınız.
aslında 20k vermeye pek sıcak bakamadım, voitin eğimsiz bunla özellik olarak benzer modelleri 10.5-11k arasında çok sık kullanmayacağım için onu alsam daha mantıklı olur gibi geliyor bana.

Aslında 20k vermeye pek sıcak bakamadım, voitin eğimsiz bununla özellik olarak benzer modelleri 10.5-11k arasında çok sık kullanmayacağım için onu alsam daha mantıklı olur gibi geliyor bana.

Hocam ben evde tempolu yürüyüş için 6km Max hızlı bir cihaz aldım fiyatı da çok uygundu eğer çok kullanmayacaksanız şahsi fikrim büyük paralar vermeyin 4-6k arası güzel cihazlar var işinizi rahat görür. Çünkü insanlar büyük ve pahalı cihazlar alıp 1-2 yıl sonra satmakla uğraşıyorlar ikinci el sitelere bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız. İhtiyaçlarınıza göre bir ürün belirleyin bence.

Hocam ben evde tempolu yürüyüş için 6km Max hızlı bir cihaz aldım fiyatı da çok uygundu eğer çok kullanmayacaksanız şahsi fikrim büyük paralar vermeyin 4-6k arası güzel cihazlar var işinizi rahat görür. Çünkü insanlar büyük ve pahalı cihazlar alıp 1-2 yıl sonra satmakla uğraşıyorlar ikinci el sitelere bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız. İhtiyaçlarınıza göre bir ürün belirleyin bence.
cevaplarınız için çok teşekkür ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı