Nasil spor yapılmalı ve beslenmeli?

• Konuyu başlatan xu1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 462
Genel olarak 18 gibi dense de 25 yaşa kadar genel biyo değişim olur. Bazı özel durumlarda erken bile biter ki 18 yaşında kafası tamamen kel ve günde 2 defa sakal tıraşı olmaya ihtiyaç duyan arkadaşım vardı.

Gençlerimiz çok takıntılı maalesef. Herşeyi tiktok ve youtube dan öğrenileceğini sanıyor.

Burada ben kişisel tecrübelerimi paylaşsam bile sana asıl doğru ve bilimsel açıklamaları uzman doktorlar yapar. Ama bazen de teknik konuştuklarından anlamadığımız olur.

Hemen örneklendireyim.

Nefes alırken göğsümde sıkışma oluyor ve acıyor, nefes alma sorunu yaşıyorum dediimde bana verdikleri ilk cevap "kandaki oskijen durumunuz normal" oluyordu. Bu cevaba sinir oluyordum. Aile hekimine sordum. O cevabladı, "oksijen kaybından ölüm riskiniz bulunmuyor" demek istemiş. Ama o tür teknik terimlere alışık olmadığımız ve o an ki sorunumuzun cevabı olmadığı için genel olarak sinirleniyoruz. 😁

Beslenmene bitkisel ağırlıklı devam et, fast food - asitli içecekler'den uzak dur, spor ve hoby edin, doğum ile gelen değişmezlere kafa yorma.

Nlp - kişisel gelişim gibi kitaplardan sonra da tarihi - teknik kitaplar ile arkadaş ol.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı