Nasıl yakışıklı olabilirim?

atlarhaindir

Femtopat
Daha fazla  
Yaş 16 ve lise 3'e gidiyorum. Boyum 172-169 kilom 92,7, hala vermeye devam ediyorum ancak son zamanlarda kendimi beğenemiyorum ve kendimi başkalarıyla kıyaslıyorum. Değiştirmek istediğim özellikler: Boy, saç, yüz(jawline vs.) ve fizik. Bunları değiştirsem benim için uygundur. Ne yapmam gerekiyor?

Önceliğin ideal kiloya düşmek olsun. Zamanla genel bir değişime gireceksin zaten. 16-17 yaşındaki halimle 25 yasındaki halim arasında uçurum var.

Önceliğin ideal kiloya düşmek olsun. Zamanla genel bir değişime gireceksin zaten. 16-17 yaşındaki halimle 25 yasındaki halim arasında uçurum var.
Düşmeye devam ediyorum ancak kendimi görünüşsel olarak değiştirmek istiyorum. Bugün koro çalışmasında ne yazıkki kendimi kötü hissettim, çünkü herkes güzel ve yakışıklıydı ve bende kendimi küçük gösterdiğim için arada kalmış hissettim. Bunu kafaya takmak istemezdim ki zaten ben okulda çok fazla konuşan biri değilim.

Ideal kilona düş ve sporunu yap, kendine bakmayıda ihmal etme ve güzel kendine yakışan bir saç stili bul bu kadarı yeter.
Düşüyorum ancak eksiklerim var; spor programım yok, kişisel bakım hakkında bilgim yok ve boyumu yükseltmek istiyorum.

Düşüyorum ancak eksiklerim var; spor programım yok, kişisel bakım hakkında bilgim yok ve boyumu yükseltmek istiyorum.

Dostum ChatGPT'yi açıp istediğini sor spor programını bile hazırlıyor.

Biraz bu trendin içinden olarak sana tavsiye vereyim yüzde 15 yağ oranına düşmeden bir şeyler yapmayı denemek saçmalık. Önce kilo ver sağlıklı olarak tuzlu şeylerden uzak dur potasyum tüket günlük ödem attıktan sonra uğraşırsın çenenle falan.

3 beyazı azaltıp güzel beslen ve yağ oranını düşür. Gelen motivasyon ile her şey rayına oturuyor merak etme birinci elden deneyimleyen biri olarak söylüyorum. İdeal yağ oranına düşüp kilo verdikten sonra saçına istediğin modeli verdirtecek motivasyonunda oluyor kişisel bakımını daha güzel yapacak motivasyonun da oluyor.

3 beyazı azaltıp güzel beslen ve yağ oranını düşür. Gelen motivasyon ile her şey rayına oturuyor merak etme birinci elden deneyimleyen biri olarak söylüyorum. İdeal yağ oranına düşüp kilo verdikten sonra saçına istediğin modeli verdirtecek motivasyonunda oluyor kişisel bakımını daha güzel yapacak motivasyonun da oluyor.
Kişisel bakım için ne yapmalıyım peki?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı