Ne alaka? Her gözlük takan şaşı mı oluyor?Peki şaşılık var mı bende? Bugün okulda birisi şaşı misin diye sordu da
Ne alaka? Her gözlük takan şaşı mı oluyor?Peki şaşılık var mı bende? Bugün okulda birisi şaşı misin diye sordu da
gözlüklü fotoğraftaki sensin ve yaşın 19, doğru mu anladım?Arkadaşlar merhaba, öncelikle benim amacım karşı cinsi etkilemek vs. degil sadece daha iyi gözükmek istiyorum yani eksikliklerim nelerdir? En sonki resmim küçüklüğüme ait.
Bu saç stili bana yakışır mı?Veya nasıl kesimler önerirsinizNe alaka? Her gözlük takan şaşı mı oluyor?Onu soran laf olsun diye sormuş. Veya bir yere odaklanırken göz kayması olmuştur. Herkeste olur.
Hocam saçlarım fotoğrafta belli oluyor mu bilmiyorum ama kalın telli ve de çok sık ayrıca kabarıyor ara makas attırmalı miyim?Bazıları zararlı diyorBence saçın kötü duruyor. Kendine yakışacak güzel tarzlar dene. Arkadan bağlarsan harika olur bence. Ayrıca kilon varsa kilo verebilirsin ve güzel kokular sık, duşlarını aksatma, şampuanını ve jelini iyi seç.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.