türkiye için geçerli deiğiniz ama yurtdışında şirket düşürürdüğüm takdirde asla üniversite ihityacı duymam ama üzmeyin beniÜniversitesiz bir şekilde çok da bir yere gelemezsiniz.
türkiye için geçerli deiğiniz ama yurtdışında şirket düşürürdüğüm takdirde asla üniversite ihityacı duymam ama üzmeyin beniÜniversitesiz bir şekilde çok da bir yere gelemezsiniz.
türkiye için geçerli deiğiniz ama yurtdışında şirket düşürürdüğüm takdirde asla üniversite ihityacı duymam ama üzmeyin beni
Kariyerini yurt disi firmalarin Türkiye gibi 3. dunya ulkelerinden lise mezunu istihdam etme ihtimallerine odaklamakta sorun gormuyorsan uzulmezsin bence.
Üniversitesiz bir şekilde çok da bir yere gelemezsiniz.
Hocam ben bir transformer modeli yaptım open-orca dataset kullanarak. Daha 12.sınıfım. Uzun vadede nasıl bir yol izleyebilirim? Nasıl bir üniversite tavsiye edersiniz kesin yapay zeka ile alakalı olmalı.
CS lisans, uzerine yapay zeka alaninda calisıcak sekilde Master yapabilirsin. ( data science, machine learning konulari uzerine egilecek sekilde )
Hocam peki neden CS? Computer engineering neden değil?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.