Nasıl yumruk atılır?

Yumruk atarken bilek düz bir şekilde mi durmalı yoksa bileğimi hafif bükmeli miyim?

Orayı tam bilmiyorum galiba ama elini yumruk yaptığın zaman, yumruk attığında baş parmağını sakatlamaman için şu şekilde yumruk yapmalısın sanırsam.

1684588486079.png

1684588578689.png

Yumruk atarken sanırım momentumunu da ayarlaman lazım birde, yani vücutdan destek alarak mı diyim. Şu şekilde gibi;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yumruğu sadece omuzunla değil belinle ayak hareketlerinde kalçanla yani kısaca vücut gücünden alarak atman gerek bu burada öğreneceğin bir şey değil mesela abim boksör diyordu ki ben her hareketi 1 ay boyunca tam doğru formda hoca her hareketi çalıştırdı sadece 1 ay boyunca aynaya bakarak direkt olsun kroşe aparkat çalıştım ondan sonra antrenmanlara çıktım bunlar kolay iş değil salona gitmen lazım internetten görüp yapabilirsin ama"kendince" yapabilirsin.
Bir salonda denersin ama o iş öyle değildir yanlış biliyorsundur. Biraz uzun oldu ama işin aslı bu hocam.

Konuyu neden hortlatıldı bilmiyorum. Yumruk atarken düz olun yumruğunuzu omuzdan güç alarak hedefe doğru vurun.
Kavgada ayakta mücadele yerine güreş teknikleri daha etkili çözüm olabilir.(Eğer bıçak silah vb. Yoksa tabi.)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı