Nasılsınız? Hayat nasıl?

Hocam ders calışmazsanız avucunuzu yalarsınız biraz o durumda. Hukuk biraz çalışkanlık isteyen bir şey. Başarılar başla artık çok sevinirim senin adına.

Kavgalardan kaçının bence. Nedenini anlatmama gerek yok sanırım onun dışında,
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gelin ikimiz dinleyelim. Ve daha birçok aktivite var yapabileceğiniz.

Hocam düzenli bir çalışmayla hala düzeltebilirsiniz.

Ben de şarkı öneriyim bari:my ordinary life, skyfall, living live in the night, fairytale. Baş ağrım geçerse çalışmaya başlayacağım da 1.5 yıldır her gün ağrıyor bu aralar iyice arttı.

Hocam iyi misiniz? Çok fazla stres yapmışsınız. Benim burada yapacağım Max şey öneri vermek. Lütfen profesyonel birinden yardım alın. Ve YKS için çok boş yere stres yapmışsınız. Bir sene olmadı mi? Daha kaç sene şansın var?

Bak madem öyle

Sırf bu YKS stresi beni çok bunalttı saçlarım bu yaşta beyazladı ve de vücüdum bu süreçde bana bol bol kan üretti çünkü sayısız sekilde burnum kanadı bende artık bıraktım okulu babam su tesisatçısı girdim yanına mesleği öğreniyorum (babam ilçemizdeki en iyi ustalardan bir tanesi) şu an sadece haftada bir gün çıraklık okuluna gidiyorum buralarda sıkıntı yok kazancamız çok güzel Allah'a şükürler olsun 2 hafta önce bayiden sıfır araba çıkarttık ama benim derdim içimde şu yaşıma kadar hiç kimse bana arkadaşlık yapmadı hiç kimse gel dışarıya çıkalım kahve içelim vs. diyenim olmadı nerede ne hata yapıyorum bilmiyorum hatamı yapıyorum onu bile bilmiyorum ama şunu biliyorum bir arkadaşım yok millet arkadaşlarıyla gezip çıkıyor benim daha bir arkadaşım bile yok bugün mesela okul çıkışı herkesin yanında kız arkadaşı ben ise sap gibiyim neyse taktım kulaklıkları açtım alttaki şarkıyı dinleye dinleye geldim

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İnsanı yalnızlık öldürür be usta.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı