Nasılsınız sosyal ailesi?

Özel dertlerim de var tabii ki ama özel hayatımdan bahsetmekten hoşlanmadığımdan söylemiyorum. Merak etmeyin, sizin gelecek kaygınız kadar benim de gelecek kaygım var.
Türkiye'de yaşamak hocam o zaten hepimizde var ne yazık ki :D

Ortalama düzey bilgisayar bile alamadığım için pek iyiyim diyemem.
Hazır sistemler zaten pahalı üstüne taksitle vade farkı binince iyice coşuyor.
Vade farksız taksitle sadece laptop satıyorlar ona da benim 50-60k verecek cesaretim yok.
Yavaş yavaş toplayabilirsin hocam bilgisayarını, 2.el şeklinde de toplayabilirsin yavaş yavaş. Çünkü bilgisayar almak istiyorsan bir yerden başlamak gerek. Almayınca sadece bakılıyor. Ufak tefek de olsa ssd, ram gibi alarak ilerleyebilirsin hocam

Ortalama düzey bilgisayar bile alamadığım için pek iyiyim diyemem.
Hazır sistemler zaten pahalı üstüne taksitle vade farkı binince iyice coşuyor.
Vade farksız taksitle sadece laptop satıyorlar ona da benim 50-60k verecek cesaretim yok.

20k biriktirseniz 4060'lı sistem toplarsınız. Taksit bayağı mantıksız bu zamandan sonra bence.

Nasılsınız? Hayatınızdan memnun musunuz? Hedeflerinize ulaşabildiniz mi?

İyiyim teşekkürler, sizde iyisinizdir umarım.

Emin ol bilgisayar elzem bir şey değil. Elimin altında her şeyi açan bir cihazım var ama mutlu değilim 🤷‍♀️
Hocam evden işe, işten eve biri olunca elzem oluyor malesef.
Geçen sene laptopum vardı varken normal geliyodu ama iade edince değerini anladım.

Türkiye'de yaşamak hocam o zaten hepimizde var ne yazık ki :D

Yavaş yavaş toplayabilirsin hocam bilgisayarını, 2.el şeklinde de toplayabilirsin yavaş yavaş. Çünkü bilgisayar almak istiyorsan bir yerden başlamak gerek. Almayınca sadece bakılıyor. Ufak tefek de olsa ssd, ram gibi alarak ilerleyebilirsin hocam
Ayrı ayrı toplamak da sorun hocam. Her site aynı taksit imkanını sunmuyor. Bu sefer de çorba gibi oluyor kart ekstresi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı