Nasılsınız?

Cehennemin dibine!
Milli Eğitim'in kafa yapısi bu!
Matematik dersim kötü diye niye diğer başarılı olduğum dersler göz ardı ediliyor ki? Benim mesela edebiyatım, tarihim, kimyam, coğrafyam, ingilizcem iyidir fakat babam geçen matematik dersinden düşük aldığım için beni azarladı. Saçmalık!

Matematik dersim kötü diye niye diğer başarılı olduğum dersler göz ardı ediliyor ki? Benim mesela edebiyatım, tarihim, kimyam, coğrafyam, ingilizcem iyidir fakat babam geçen matematik dersinden düşük aldığım için beni azarladı. Saçmalık!
Aynen öyle, şahsen ben hayalleri yüksek biriyim.
Neyse denemede 1 değil 2 oldum diye PC yasagı verdi ailem :D
Arada 4 puan vardı. 4 yahu 4!

Aynen öyle, şahsen ben hayalleri yüksek biriyim.
Neyse denemede 1 değil 2 oldum diye PC yasagı verdi ailem :D
Arada 4 puan vardı. 4 yahu 4!
Ben denemede ikinci olsam evdekiler kurban keser :D
Bir de ailelerin dalga geçmesi varya o beni bitiriyor. Ciddi bir konuda bile çocuğun hevesini kırıyorlar.

Hocam eğitim sistemi yüzünden matematik çok önemli bir yerde babanız biraz haklı matematiğinizin iyi olmasına gerek yok ortalama bir matematik bile yeter.

Hocam eğitim sistemi yüzünden matematik çok önemli bir yerde babanız biraz haklı matematiğinizin iyi olmasına gerek yok ortalama bir matematik bile yeter.
Canımı sıkan şey hayatım boyunca bir kere bile gelip bana derslerimde yardımcı olmaması. Kendi hiç yardımcı olmadı ama benden müthiş notlar bekliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı