Nasılsınız?

İyi diyelim iyi olalım. Bugün önce Konya'ya sonra Afyonkarahisar'a gittim. Afyon'da yeni kişiler ile tanıştım. Benim için iyi geçti sayılır. Sadece bu hikayede yanan bilgisayarım oldu. 1 gündür açılmıyor. Şu an Afyonkarahisar'dan evime yani Tarsus'a dönüyorum. İyi akşamlar herkese :)
 
Çözüm basit. kopya. bir şey olması durumunda sorumluluk kabul etmiyorum. Ytd.

Çekemem. Zaten çekmenin yanlış olduğunu düşünüyorum. 100 alıp konuyu bilmesem ne yazar? Bir de sınav saatlerinde hep beni başarılı bulan öğretmenler var. Yani imkansız gibi bir şey. Bir yakalansam sınıf üstüme çıkar. Sınıfın genelde en başarılısıyım :D. Sonra yok kopyacı, kopyayla almış bu notları falan derler.
 
Sadece iyi şeyler yazalım, kötü şeylerden bıktık. Belki de yarın daha pozitif uyanacaksınız. Mutlaka anlatacak güzel bir şeyler vardır.
Mesela, bugün eski arkadaşlarım ile buluştuk hasret giderdik ve çok güzel eğlendik.
Eski'den nasılsın diye sorduğun'da herkes sevinçle çok iyiyim diyordu şimdi ise birine nasılsın diye sorduğum'da gözleri dolup zorla "iyiyim" diyor. İnsan oğlu'nun sonu geldiğini düşünüyorum çünkü kimse yaşamaktan zevk almıyor. Artık kimse neyin doğru olduğu umurunda değil ve tanrı'nın bile var olduğunu umursamayan 15 yaşın'da ergenler var tanrıyla dalga geçenler, ve bir söz duymuştum "insan oğlu yaktı yıktı, tanrı bile korktu." um öyle gibi çünkü insan oğlu asla yukarıya bakıp eğilmez. Herkese Esenlikler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı