Nasılsınız?

Onca yüzyıl arasında bu kadar rezalet bir yüzyıla denk geldiğim için kötü, onun haricinde iyi sayılırım.
 
Var. Neden olmasın? Belki o iyi olan çıkıp anlatacak bir şeyler ve bir nebze modumuz yükselecek. Ne bu her gün kötü şeyleri konuşuyoruz?
Konudan bağımsız ama, imzanızda yazan şeyi gerçekten yapacak mısın? Düşünsene bütün forum adres veriyor ve sen hepsine baklava yolluyorsun :D. Şaka bir yana, umarım başarılı bir yazılımcı olursun.
 
Var. Neden olmasın? Belki o iyi olan çıkıp anlatacak bir şeyler ve bir nebze keyfimiz yükselecek. Ne bu her gün kötü şeyleri konuşuyoruz?
Konuşacak iyi bir şeyimiz yok çünkü.
12 yaşındaki çocuk siyaset hakkında konuşabiliyor ve yorum sahibi olabiliyor. Dışarıda hiç bir can güvenliği yok. Eğlenmek olan en temel hakkını gerçekleştirmek istiyor, gerçekleştiremiyor. Tonla baskısı oluyor.

Hayır anlamadım ben ne yapayım, İsviçre'de gibi falan mı yaşadığımı savunayım?
 
Onca yüzyıl arasında bu kadar rezalet bir yüzyıla denk geldiğim için kötü, onun haricinde iyi sayılırım.
Nereye denk gelmek istiyordun? İstersen 1941 Sovyetlere gönderelim seni.
 
Eski'den nasılsın diye sorduğun'da herkes sevinçle çok iyiyim diyordu şimdi ise birine nasılsın diye sorduğum'da gözleri dolup zorla "iyiyim" diyor. İnsan oğlu'nun sonu geldiğini düşünüyorum çünkü kimse yaşamaktan zevk almıyor. Artık kimse neyin doğru olduğu umurunda değil ve tanrı'nın bile var olduğunu umursamayan 15 yaşın'da ergenler var tanrıyla dalga geçenler, ve bir söz duymuştum "insan oğlu yaktı yıktı, tanrı bile korktu."um öyle gibi çünkü insan oğlu asla yukarıya bakıp eğilmez. Herkese esenlikler.

Kesinlikle katılmıyorum. Hayatı TikTok'daki gençlerden ibaret sanmayın. Ne yaşıtlarım(18) var maşallah aslan gibiler ellerinden her iş gelir ve gayet de neşe içindeler. Evet haklısınız kötü dönemdeyiz ancak bu kötü dönem diye ne yapalım oturup birşeylerin düzelmesini mi bekleyelim? Her çağın kendine has sorunları olmuştur. Bizim çağımızın da sorunu çocuk yaşta kontrolsüz sosyal medyadır.
 

Geri
Yukarı