Nasılsınız?

Eski'den nasılsın diye sorduğun'da herkes sevinçle çok iyiyim diyordu şimdi ise birine nasılsın diye sorduğum'da gözleri dolup zorla "iyiyim" diyor. İnsan oğlu'nun sonu geldiğini düşünüyorum çünkü kimse yaşamaktan zevk almıyor. Artık kimse neyin doğru olduğu umurunda değil ve tanrı'nın bile var olduğunu umursamayan 15 yaşın'da ergenler var tanrıyla dalga geçenler, ve bir söz duymuştum "insan oğlu yaktı yıktı, tanrı bile korktu."um öyle gibi çünkü insan oğlu asla yukarıya bakıp eğilmez. Herkese Esenlikler.

TikTok ve diğer sosyal medya programları eski kuşaklar da da olsaydı şu anki durumdan farklı bir durum yaşanacağını sanmıyorum her kuşağın çürük olan kısımları vardır.
 
Kesinlikle katılmıyorum. Hayatı TikTok'daki gençlerden ibaret sanmayın. Ne yaşıtlarım(18) var maşallah aslan gibiler ellerinden her iş gelir ve gayet de neşe içindeler. Evet haklısınız kötü dönemdeyiz ancak bu kötü dönem diye ne yapalım oturup birşeylerin düzelmesini mi bekleyelim? Her çağın kendine has sorunları olmuştur. Bizim çağımızın da sorunu çocuk yaşta kontrolsüz sosyal medyadır.
Dünya artık eskisi gibi değil dostum bir kişinin iyi olması diğer kişilere işlemez.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı