Nasılsınız?

Hiçbiri işine yaramıyor ama :D
Deneme sınavında yaptığın başarının da, kitap okuma sınavının da, satrancının da hiçbir alademik göstergesi yok. Hangi ilçe Allah bilir, sen boşver. Çalış sen.
Dostum boşver bunları, şuan gülücük atmadığı mesajlarımı bulup gülücük atıyor. Fazla takmamak lazım, çocukluğuna verelim en iyisi.

Hiçbiri işine yaramıyor ama :D
Deneme sınavında yaptığın başarının da, kitap okuma sınavının da, satrancının da hiçbir alademik göstergesi yok. Hangi ilçe Allah bilir, sen boşver. Çalış sen.
Arkadaş köy diyecekti,bazen klavye hatası olabiliyor.Sakin olun

Lütfen susun,zeki değil,mega zeki.350 puan alan zor bulunur aga bu devir de ya.Abim LGS çıkışı sözüm olsun seni etiketleyip ''aç yolu @662970'i ezmeye geliyorum'' diye yazacağım,sadece bekle :D
Ben inanıyorum sana, şu çocuk benim rakibim olacaktı sınavda tokatlamak için uğraşırdım bunu. O iş sende artık, yatsan yine geçersin bunu da olsun, çalışmayı bırakma.

İlçemde at arabaları geçiyor xd. Sen başarını say kanki. Spor yapmaktan başka.
Fen lisesine gitmek, bursluluk sınavını kazanmak ki bu da bir akademik başarı ifade etmiyor pek, bu sene de inşallah Hacettepe Bilgisayarı kazanmak olacak. Akademik başarıdan bahsediyorum. Yok satranç, yok spor, bunlar pek bir şey ifade etmiyor. LGS 1.97 yüzdelik dilimi de söyleyeyim.

Panelci veledlere düşmem dedim ya kanki.
Senin elon kaç onu söyle.

İnan kanki. Zorlarsan olur belki hahaha.
480 puana karşı matematikten daha 10 neti aşamayan bi' çocukla kıyaslama yapmak bence yanlış.Hepimiz eşitiz otizimlileri bile dışlamamalı,onları da arkadaşımız olarak görmeliyiz.Bilmem anlatabildim mi :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı