Bomba gibiyim, RTX 4070'im geldi testlerini yapıyorum birazdan da KC3000'i takıp sıfırdan Windows vb. kurulumu yapacağım.
Eki Görüntüle 1990019
Bana koymuyor umrumda değil Galatasaray daha önemli.Çok koyuyor bu arada, kız için üzülmek komik geliyor ama gerçekten koyan bir şey.
Bomba gibiyim, RTX 4070'im geldi testlerini yapıyorum.
Kız için mi üzülüyorsun cidden?
İlk defa birine aşık oldum ama meğer sevgilisi varmış hanımefendinin, hayallerim yıkıldı...
bilgilendirme notu: 7 yıldır erkek imam hatip okuyan yani teorik olarak ilk defa ilkokuldan sonra kız gören biri olarak yazıyorum, ruhum acıyor...
Eki Görüntüle 1990009
Kızın teki hocam. Sana vız gelir.
Yüce rabbimiz isa umarım yeni sisteminizle daha iyi korsan oyun deneyimleri sunar.Bomba gibiyim, RTX 4070'im geldi testlerini yapıyorum birazdan da KC3000'i takıp sıfırdan Windows vb. kurulumu yapacağım.
Eki Görüntüle 1990019
Kızlar için konu açan siz değil miydiniz geçen ay?Kız için mi üzülüyorsun cidden?
O nasıl açılabilirim diye, hala açılmadım ve açılmayacağım kızla mızla uğraşamam banane.Kızlar için konu açan siz değil miydiniz geçen ay?
Bomba gibiyim, RTX 4070'im geldi testlerini yapıyorum birazdan da KC3000'i takıp sıfırdan Windows vb. kurulumu yapacağım.
Eki Görüntüle 1990019
O doğru xD.Bana koymuyor umrumda değil Galatasaray daha önemli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.