Nasılsınız?

Ben bu dediklerinin hiçbirini üstüme alınmadım ama eğer gerçekten herkesten önde başladıysan yarışa bunu devam ettir, LGS 1.liğini de paylaşmanı beklerim haziran temmuz ayında. Üniversite sinaviyla LGS keşke yakın olsalardı. Aynı bile demiyorum, LGS ile TYT çok farklı sınavlar. Bu ayrımı 2-3 yıl sonra rahat bir şekilde anlarsın. 8.sinifta bu neymiş derdim de daha kötüsü gelecek, buna emin olabilirsin.
Kanka ben LGS ile TYT'yimi karşılaştırdım.
Sen niye lafa atıyorsun?

Kanka ben LGS ile TYT'yimi karşılaştırdım.
Sen niye lafa atıyorsun?
Evet karsilastirdin sayılır, niye laf attığımı da söyleyim adamı küçümsemişsin bildiğin :D. Adamın ne kadar çalıştığını, nasıl çalıştığını bilmiyorsun bile. Zeki olarak doğmuşsun(?). Herkes böyle olduğunu düşünür belli zamanlarda, sonra yüzüne bütün gerçekler çarpar. Neyse isteyen istediği gibi çalışsın. İyi akşamlar dilerim sana da.

Birinciler,derece yapanlar nasıl yapıyor?
Koşul-Sonuç ilişkisi bu kadar basit.
Çalışırken düzgün çalışmıyorsunudr orası ayrı konu. Burda mesaj yazıp ders çalışıyorum diyorsun?
Yaşca büyüksün diye saygı duyuyorum eyvallah ama sende o olgunluk yok.
Ben zaten hepinizden 1-0 önde başladım. Ben zeki doğdum.
Ben sana çalış dedim. Sen beni kötülemişsin.
Daha fazla uzatmayacağım konuyu sana iyi akşamlar.
Sen ne sanıyorsun kendini?
Fen lisesine gidiyorum, hedefim zaten derece. İlk 3K, derece istiyorum zaten. Netlerimi 90 üstüne çıkardım çıkaracağım derken 80 gelmesi koyuyor. Aynı yayınevinin denemesinde 63 yaptım ama 2 ay önce.
Senden kat be kat daha büyük bir akademik başarım var benim, en azından senin gibi kıçım havada gezmiyorum.
TYT de sadece çalışarak olan bir sınav değil, bir nane bilmediğin de buradan belli.
Saatlerimi ayırıyorum gelceğim için, kafam yorgun, bedenim yorgun. Burada rahatlıyorum, sanane?
Bu istikrarla olur, böbürlenerek olmaz. Ailem bana baskı yapıyor okumayacağim diyordun geçen gün, ağzımı açma benim.

Tamam. Ortak olacağımız bir denemede kapışak. O zaman görürsün"hahahaha" yı.
Büyüdün mü şimdi abim sen :D Dilersen matematikten özel ders verebilirim,pardon özür dilerim.Yanlış dedim sen zaten annenin karnından karekökü bilerek çıktığın için senin bana ders vermen gerek.Çok özür dilerim hünkarım :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı