Natural Mutation alınır mı?

ucube maymun

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci : AMD Ryzen 5 Pro 4650G
Anakart : MSI B450M-A Pro Max
Ram : XPG Gammix D30 16gb (2x8)
Ekran Kartı : RX 6500XT
Selam, bildiğiniz gibi Mazsaka protein tozu vb. Supplement çıkardı ve size soruyorum anlayan abilerim kardeşlerim, sizce alınır mı?

Cok pahali.
Creatine veya pre workout dusunebilirsin.
Eger tat icin protein tozu dusunuyorsan tatlandirici da alabilirsin.

Hangi markayı öneriyorsun kanka, tatlandırmak için değil okuduğum için sabah öğün yiyemiyorum, öğlen ve akşam öğün alıyorum protein açığını kapatmak için alacağım bir de creatin ve preworkout alma şansım var ikisini de ama hepsini kattığımda şunu alabiliyorum

Bunun yerine Bigjoy'dan whey protein + creatine mi alayım yoksa bu pakedimi.

Sabah biraz daha erken kalkıp kapat öğün açığını.
Grizzone önerimdir.
Bu Protein Ocean paketini alma bence, bu paraya Wrist Wrap, 8 Loop Strap vs. eklersin Supplementlerin yanına.

Sabah biraz daha erken kalkıp kapat öğün açığını.
Grizzone önerimdir.
Bu Proteinocean paketini alma bence, bu paraya wrist wrap, 8 loop strap vs. eklersin supplementlerin yanına.

Grizzone supplementi alabilirim fakat hocam deprem ilinde olduğum için bizim burada saatler oldukça erken 6 da kalkıyorum ancak hazırlanıp çıkıyorum 7 de ders başlıyor.

Hangi markayı öneriyorsun kanka, tatlandırmak için değil okuduğum için sabah öğün yiyemiyorum, öğlen ve akşam öğün alıyorum protein açığını kapatmak için alacağım bir de creatin ve preworkout alma şansım var ikisini de ama hepsini kattığımda şunu alabiliyorum

Bunun yerine Bigjoy'dan whey protein + creatine mi alayım yoksa bu pakedimi.
Linkini attığın paketi alabilirsin sürekli bütçe ayıramam diyorsan.

Gecmis olsun. 5'te kalkıp yemeğinizi yiyin. Daha erken yatın, değiştibileceğin şeyleri değiştir.

Hocam benim imkanım olsa yaparım fakat maalesef elimden gelmez aile evindeyim bir de illa ses gürültü oluyor 10 da uyumam zor o yüzden sabahki öğünümü protein tozuyla karşılayabilirim o sorun değil.

Linkini attığın paketi alabilirsin sürekli bütçe ayıramam diyorsan.

1 ay deneyeceğim hocam o pakedi fakat Proteinocean'ın 1 servisinde 18gram protein var o yüzden ürünleri daha ucuza getirirsem ayrı başka bir markanın Whey'ini alabilirim bigjoy, supplementler, Scitec gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı