Oyun Nays ile Elden Ring 599 TL

• Belirtilen kampanya döneminde bir kullanıcının aynı marka ya da farklı markalardan faydalanabileceği hediye para tutarı toplam 100 TL ile sınırlıdır.
Yani başka bir cashback 31 Mayıs sonuna kadar kazanamayacaksınız.

Hocam geçen ay nisan ayında da vardı o kampanya her ay yenileniyor.

Hocam 600TL az buz değil. Ama şikayet edersem 1-2 aya kalmaz yine zamlamacak diye korkuyorum. Sanırım haziran sonunda başlayacak yaz indirimlerini bekleyeceğim. Bir ümit indirim olursa o zaman alacağım. (o vakite kadar da zamlanmaz herhalde.)

Biliyor musunuz ben bu sabah aldım ve şu an aşırı mutluyum. Yine de size kalmış siz bilirsiniz.

Daha %50 indirim ile 400TL'ye Cyberpunk %60 indirim ile 300 civari bir paraya RDR2
Hocam şu an öyle bir döngüdeyim ki indirim mi şimdi almak mı iklimde kaldım gene siz deyince.
1.5 ay var yaz indirimlerine. Yeni zamlanmışken 1.5 ay içerisinde birdaha zamlanacağını düşünmüyorum. O yüzden beklemek şu an mantıklı gibi. Girmezse o zaman almak için en mantıklı zaman olucaktir. O vakittede almazsak 1.000TL'i geçer zaten.

Beklemek daha mantıklı, yaz indirimlerinde bir ihtimal girerse Nays cashback ile kombolayıp güzel bir fiyata alırsınız.
Böyle bir combo yapabilirsek gerçekten çok güzel olur.

Yaz indirimlerinde %20 indirim alsa (140TL ucuzlayacak) + Nays'dan 100 TL cashback alsak. Toplamda 240 TL indirim.

699 TL yerine 459 TL olacak. Çok güzel olur. Süper olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı