Oyun Nays ile Elden Ring 599 TL

Ben oyunu nays ile 280 TL'ye aldım, rehberimden on kişiyi arayıp kayıt ettirdim uygulamaya kişi başı 20 TL'den toplam 200 TL aldım birde ilk yükleme bonusu 20 TL aldım. Naysa 380 TL ödedim sadece, geri kalan 220 TL davet kodundan gelen paralardı. Oyunu 600 TL'ye steamden aldım ve cashback ile de bu paranın yüzde 20 sini geri aldım, böylelikle cebimden sadece 280 TL çıktı.
This is Elon Musk.

1, 2 ay önce 420 ye almıştım gelecek zamlar geldi zaten. Hemen oynayacaksan beklemene gerek yok indirim filan. Nays kampanyası da bitebilir beklersen.

1, 2 ay önce 420 ye almıştım gelecek zamlar geldi zaten. Hemen oynayacaksan beklemene gerek yok indirim filan. Nays kampanyası da bitebilir beklersen.
Nays kampanyası her ay tekrarlıyor onluk problem yok. Önemli olan 1.5 ay sonraki yaz indiriminde %20 indirime girip girmeyeceği.

Eğer girerse nays ile birlikte 240 tl indirim olacak 450 tl civarina inecek.

Bandai Namco beni kendinden iyice soğuttu artık, fazla kurnazlık yapıyor zam ve indirmleri hakkında.

Öğrenciyim ve kış indirimlerinde 420 liram yoktu alamadım, tek umudum yaz indiriminde gene aynı miktara düşmesiydi fakat o da olmadı, ha gene %30 olsa belki alırım ama %20 kurtarmaz artık beni :’(

İndirim var zaten Nays ile eski fiyatına alabiliyorsun başlıkta Nays ile dedim zaten.
Ben de onu diyorum, Nays Cashback kampanyası konusu neden Elden Ring özelinde açıldı. İndirime girmemiş her oyuna Nays ile daha ucuza geliyor diye konu mu açalım?
Bölümün suyu çıkmıştı zaten son zamanlarda, malum foruma dönmeye başladı. Böyle konular da üzerine tuz biber oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı