Banka/Kart Nays ile Hepsiburada ve Pazarama'da %20 iade

Hangi ürünlerin dahil olmadığını söyledi? Dijital ve altın mı?
Evet hocam. Bu da yeni çıktı galiba :D Daha öncesinde bir kampanyada daha yazmayan koşul bana iletilmişti destekten. Garip cidden.
@kaane 2 Şubat'ta yaptığım 76TL'lik oyun alışverişinin 15TL hediye parası yeni geldi. Kaldı ayın 5 ve 9'unda yaptığım 103, 84TL'lik oyun alışverişlerinin iadesi. Daha 7'sinde yaptığım Hepsiburada alışverişinin de iadesi var.
Ben de bekliyorum, geç olsun da gelsin yeterli.
 
Ne hikmetse bugün içinde yattı. Sanırım alışıveriş yaptıktan sonra değilde aldığın ürün sana teslim edildikten sonra hediye para yatıyorsa bunu neden kampanya kısmında yazmamışlar.
 
Ne hikmetse bugün içinde yattı. Sanırım alışıveriş yaptıktan sonra değilde aldığın ürün sana teslim edildikten sonra hediye para yatıyorsa bunu neden kampanya kısmında yazmamışlar.
Aldıklarım anında teslim ediliyor hocam. Steam cüzdan kodu aldım dediğim gibi. Yaptıkları iş bir garip, rastgele zamanlarda yatıyor.
 
Hepsiburada'dan DualSense alacağımda. Hepsiburada Premium üyesiyim. Nays kartım ile alırken Hepsiburada bakiyeni kullan ve kartla öde seçeneğini seçersem kampanyadan yararlanabilir miyim?

Eki Görüntüle 1659752
buna güvenmeyin hocam cüzdana bakiye ekliyor öyle sipariş geçmeye çalışıyor bunu seçsenizde,5-10 tllik dijital kod ekleyin sepete o zaman direk nakit çekiyor.
 
E-ticaret %10 kampanyası devam ediyor. (İçinden Hepsiburada ve Pazarama çıkartılmış %30 olmuyor yani. :))
Buna ek Hepsiburada ve Pazarama'ya özel 14 Şubat’a kadar %20 iade getirmişler.
Altın ve dijital ürünlerde iade vermiyor.
Hepsipay cüzdan arası transfere de iade vermiyor.
Baştan böyle olsaydı keşke şimdi yakın zamanda %10'dan aldıklarıma pişman oldum.
Ben monitör aldım naysla iade gelirmi dijital ürüne mi giriyo yoksa
 

Geri
Yukarı