Banka/Kart Nays ile Şimdi Kazan

• Konuyu başlatan Tim
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 356
  • Görüntüleme 39.928
Ana menüden kampanyalar sayfasına girersen görürsün. Çok fazla kampanyası var. Örneğin her e-ticaret (Trendyol, Hepsiburada vb.) Sitesinde %10 geri veriyor. Her temassız işleme %10 geri veriyor. Spotify, YouTube Premium gibi uygulamalarda ise %50 geri veriyor. Daha fazla ayrıntıyı uygulama içinden görebilirsin.
Teşekkürler. Apple Music içinde geçerli mi, detaylarında yazmıyor deneyen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Komple bitti galiba. 350₺ attım hak vermedi. Neyse şimdiye kadar 1033₺ kazanmışım. Damlaya damlaya göl olmuş. Teşekkürler Nays.

Komple bitti galiba. 350₺ attım hak vermedi. Neyse şimdiye kadar 1033₺ kazanmışım. Damlaya damlaya göl olmuş. Teşekkürler Nays.

Kazı kazan diyorsanız devam ediyor her hafta 4 hakkınız bulunuyor 50 TL ve üzeri alışveriş yapınca hak sagibi oluyorsunuz diye biliyorum.

Komple bitti galiba. 350 TL attım hak vermedi. Neyse şimdiye kadar 1033 TL kazanmışım. Damlaya damlaya göl olmuş. Teşekkürler Nays.
350 TL attıktan sonra o parayı geri mi çekiyorsunuz yoksa hesapta duruyor mu? Size gelmemesinin sebebi de belli bir limit var herhalde ondan dolayı olabilir. Müşteri hizmetleri ile görüşme sağlamış mıydınız?

350 TL yükleyerek kazı kazan hakkını bitirmişler. Bende de olmadı. 50 TL ve üzeri alışveriş için veriyor artık sadece. Kötü oldu bu. Haftada 20 TL para kazanmak güzeldi 😁
50 TL'lik alışveriş yapmak daha mantıklı olmuyor mu? 😅 350 TL işi biraz farklı.

50 TL'lik alışveriş yapmak daha mantıklı olmuyor mu? 😅 350 TL işi biraz farklı.
350TL atıyoruz. En düşük 3TL çıkıyor. 353TL'yi bankamıza geri gönderiyoruz.
Nays'tan başka bankaya para gönderme ücreti yok. Başka bankadan Nays'a para gönderirken de ücret ödememek için Enpara kullanıyorum.
1783TL kazanmışım şimdiye kadar. İyi para.

350TL atıyoruz. En düşük 3TL çıkıyor. 353TL'yi bankamıza geri gönderiyoruz.
Nays'tan başka bankaya para gönderme ücreti yok. Başka bankadan Nays'a para gönderirken de ücret ödememek için Enpara kullanıyorum.
1783TL kazanmışım şimdiye kadar. İyi para.
Ben sırf İş bankası üyesi olmamak için ''para gönder'' seçeneğini kullanmıyordum. Para göndermem için müşterisi olmam lazımmış, ek olarak da parayı geri çekemem hesabıma attıktan sonra olarak bildiğim için.

Lakin sizin bu söylediklerinizden sonra aklıma yattı amma velakin kampanya bitmiş herhalde 😅

Technopat Haberler

Geri
Yukarı