Çözüldü Nays para yüklemede hata veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Başkasının banka hesabından para transferi yaparak da yükleme yapabiliyorsunuz. Banka hesabınız olmadığı veya ücret alındığı için para transferi yapamıyorsanız kartla yüklemeniz şart değil. :)

Hocam maalesef hiçbir şekilde banka hesabından para transferi ile para yükleyemem, bankamatiğe gitsem çok az bir miktar yatıracağım için yürüyeceğim yola değmez. Mecbur sorun çözülene kadar bekleyeceğim.
 
Başkasının banka hesabından para transferi yaparak da yükleme yapabiliyorsunuz. Banka hesabınız olmadığı veya ücret alındığı için para transferi yapamıyorsanız kartla yüklemeniz şart değil. :)
Peki başka bir banka hesabından da yükleme yapsak, yine de Şimdi Kazan hakkı veriyor mu? Sonuçta kendi hesabımızdan yapmıyoruz, bir de bu yeni üye olunca gelen 10TL gelir mi misal hocam?
 
Güncelleme: Tekrardan selam, artık Nays'ın “Kart ile yükleme” seçeneğini bir daha açacaklarını düşünmüyorum. Bende onun yerine nasıl banka hesabım olmadan Nays'a “Banka hesabıyla para yükleme”seçeneğinden para gönderebilirim diye konuyu açtığımdan bu zamana kadar araştırdım, ve çok şaşırdım ki kullanıp hesabımın olduğu 2 bankacılık uygulamasında bu özellik varmış. Biri FUPS biri de İninal, aklıma hiç bu uygulamalarda bu özelliğin olacağı aklımın ucundan bile geçmemişti. İlk önce FUPS ile göndermeyi denedim fakat araştırdığım bilgilere göre ibana para transferi için ATM'den para yüklememiz gerekiyormuş yani kart ile yükleyerek para transferi yapamıyormuşuz. Durum böyle olunca bir de İninal’i denedim ve İninal’e kart ile yükleme yapıp bugün Nays'a başarıyla para transferini yaptım ve sonunda kazı kazan geldi. İninal’in tek eksileri her para yüklerken 2 TL komisyon alması, para gönderirken en az 10 TL gönderebilmemiz (aslında Nays’dan paramızı geri çekebildiğimiz için bu tam olarak eksi sayılmayabilir fakat o an 10 tl gönderecek kadar parası olmayan kişiler için bir eksi sayılabilir o yüzden eksi yerine koydum) sadece hafta içi saat 09:00-16:00 arasında ücretsiz para gönderebilmemiz. (hafta sonu da veya bu saatler dışında da para gönderebiliyoruz fakat onun için ekstradan 5 TL istiyor) Bu arada biraz uzun yazmışım fakat benim gibi bu duruma düşen arkadaşlarda faydalansın, sorununu çözsün diye yazma gereği duydum. Tam da unutuyordum bir de İninal’den para göndermek için 18 yaş üstü olmanız lazım fakat ben ailemden birinin hesabını kullanarak yaptım, siz de bu şekilde yapabilirsiniz. Her neyse, umarım bu duruma düşen arkadaşlar bu yazdığım metin sayesinde sorunlarını çözerler.

Tekrardan güncelleme: Şimdi Nays'a girdim ve şaşırtıcı bir şekilde kart ile yükleme seçeneği açılmış ve sorunsuz bir şekilde şu an para yükleyip kazı kazan oynayabiliyorsunuz.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı