NBA 2K20 İndirimde alınır mı?

2020'ye ait bir spor oyunu almak artık mantıklı değil belki bilemiyorum sonuçta 2021 versiyonları çıkacak. Tabii tek farkı oyuncu takasları oluyor böyle oyunlarda. Sorum belli. 19.92 TL'ye inmiş oyun Steam'de. Gamepad yok, oynarsa klavyeden oynayacağım. Basketbolu takip ediyorum ama bağımlısı olduğum söylenemez. Son NBA 2K oyunumu mobil haricinde 2K10 ile PS2'de oynamıştım. Oyunun içeriğinde ne var? Kendi adamımızı oluşturup bir takıma çaylaktan girip Hall of Fame'e kadar ilerleyebiliyor muyuz? Kaç saat oynanış sunar? Yorumlarınızı bekliyorum.

Bildiğim kadarıyla PC için 2K21'de pek yenilik olmayacak. Ancak yeni konsolların kaldırabileceği şeyler(!) olacakmış oyunda, o yüzden konsollarda next-gen bir oyun olurken PC'de ise current-gen bir oyun olacak diye biliyorum. 2K20'nin kadro güncellemesi ve cart curt yenilikler gelmiş hali olacak gibi yani.
Ben ucuzluğundan dolayı 2K20'yi aldım. Ne kadar eski tadı vermese de sonuçta çok büyük bir meblağ değil ve güncel bir NBA oyunu, bence alınabilir.

Oyunun o fiyata düşmesi beni de düşündürdü ama iyi bir oyun değil sanırsam, alan arkadaşlarım hiç önermiyor.
Ben de her sene youtube'den izlerim ama bu sene hiç izlemedim. Geçen sene kariyer yapma gibi güzel şeyler vardı hikâyesi oluyordu sinematikli, sokak basketbolu falan oluyordu. Bunlar hâlâ vardır diye düşünüyorum. Sistemimde donmadan oynayabilirsem ve gamepad şart değilse alırım ben şahsen. Son olarak oyunun Steam üzerindeki incelemeleri çok karışık. İyi diyen de var kötü diyen de. İnsan emin olamıyor.
Bildiğim kadarıyla PC için 2K21'de pek yenilik olmayacak. Ancak yeni konsolların kaldırabileceği şeyler(!) olacakmış oyunda, o yüzden konsollarda next-gen bir oyun olurken PC'de ise current-gen bir oyun olacak diye biliyorum. 2K20'nin kadro güncellemesi ve cart curt yenilikler gelmiş hali olacak gibi yani.
Ben ucuzluğundan dolayı 2K20'yi aldım. Ne kadar eski tadı vermese de sonuçta çok büyük bir meblağ değil ve güncel bir NBA oyunu, bence alınabilir.
Gamepad şart mı peki? Klavyeden rahatça oynayabilir miyim? Kasma gibi bir sorun yaşar mıyım? Yaklaşık kaç saatimi alacak bir oyun?

Ben de her sene youtube'den izlerim ama bu sene hiç izlemedim. Geçen sene kariyer yapma gibi güzel şeyler vardı hikâyesi oluyordu sinematikli, sokak basketbolu falan oluyordu. Bunlar hâlâ vardır diye düşünüyorum. Sistemimde donmadan oynayabilirsem ve gamepad şart değilse alırım ben şahsen. Son olarak oyunun Steam üzerindeki incelemeleri çok karışık. İyi diyen de var kötü diyen de. İnsan emin olamıyor.

Gamepad şart mı peki? Klavyeden rahatça oynayabilir miyim? Kasma gibi bir sorun yaşar mıyım? Yaklaşık kaç saatimi alacak bir oyun?
Bildiğim kadarıyla hiçbir NBA oyunu über sistemler istemiyor, aşağı yukarı güncel bir sisteminiz varsa sıkıntı yaşamazsınız muhtemelen. Yine de YouTube'dan donanımınızla benzer olan benchmark'lara bakın derim.
Gamepad olayına gelirsek, çok uzun zamandır hiç klavyeyle NBA 2K oynamadım. Oynanmaz demiyorum ama 25-30 TL'lik kolla da olsa hep oyun koluyla oynamaya çalıştım. Daha kolay bana kalırsa ama klavyeye de alışılabilir herhalde. Sizin tercihiniz.

Bildiğim kadarıyla hiçbir NBA oyunu über sistemler istemiyor, aşağı yukarı güncel bir sisteminiz varsa sıkıntı yaşamazsınız muhtemelen. Yine de YouTube'dan donanımınızla benzer olan benchmark'lara bakın derim.
Gamepad olayına gelirsek, çok uzun zamandır hiç klavyeyle NBA 2K oynamadım. Oynanmaz demiyorum ama 25-30 TL'lik kolla da olsa hep oyun koluyla oynamaya çalıştım. Daha kolay bana kalırsa ama klavyeye de alışılabilir herhalde. Sizin tercihiniz.
Maalesef gamepad alamam. Klavyeyle oynamak isterim. Uzun yıllar eski FIFA oyunlarını klavyeden oynadım. Bunu da becerebilirim herhalde. Oyun hakkında çok kötü yorum var ama emin olamıyorum.
Bence hala taş gibi bir oyun 20 TL'de çok makul bir fiyat almanızı tavsiye ederim yaklaşık 5 ay kadar da oynama imkanım olmuştu.
Hocam şöyle 300 saat gömebileceğim bir oyun mudur? Şahsen FIFA kariyer oynamayı çok severdim. Yıllar önce 2K oynarken de çok severdim. Emin değilim. Oyunun çok bug'lı olduğu söyleniyor.

Maalesef gamepad alamam. Klavyeyle oynamak isterim. Uzun yıllar eski FIFA oyunlarını klavyeden oynadım. Bunu da becerebilirim herhalde. Oyun hakkında çok kötü yorum var ama emin olamıyorum.

Hocam şöyle 300 saat gömebileceğim bir oyun mudur? Şahsen FIFA kariyer oynamayı çok severdim. Yıllar önce 2K oynarken de çok severdim. Emin değilim. Oyunun çok bug'lı olduğu söyleniyor.
Kusuruma bakmayın, çok tecrübeli değilim açıkçası NBA oyunları konusunda. NBA 2K14 ve 2K16'yı korsan olarak oynamıştım, son zamanlarda korsan oyunları bıraktım ve hazır indirimdeyken oynamış olduğum serinin bir oyununu satın alayım en azından dedim :).
Klavyeyle de oynayabilirsiniz bence, yeter ki alışmak isteyin.

Kusuruma bakmayın, çok tecrübeli değilim açıkçası NBA oyunları konusunda. NBA 2K14 ve 2K16'yı korsan olarak oynamıştım, son zamanlarda korsan oyunları bıraktım ve hazır indirimdeyken oynamış olduğum serinin bir oyununu satın alayım en azından dedim :).
Klavyeyle de oynayabilirsiniz bence, yeter ki alışmak isteyin.
Bir şans vermek istiyorum ama 80 GB depolama diyor. Bu da en az 40 GB indirme demek. O yüzden iyice bir araştırmakta yarar var. MyPark çok fazla hile doluymuş, kariyerde oyuna girmek için defalarca alt+tab yapmak gerekiyormuş gibi gibi bir sürü hata varmış. Siz böyle şeylerle karşılaştınız mı?

2020'ye ait bir spor oyunu almak artık mantıklı değil belki bilemiyorum sonuçta 2021 versiyonları çıkacak. Tabii tek farkı oyuncu takasları oluyor böyle oyunlarda. Sorum belli. 19.92 TL'ye inmiş oyun Steam'de. Gamepad yok, oynarsa klavyeden oynayacağım. Basketbolu takip ediyorum ama bağımlısı olduğum söylenemez. Son NBA 2K oyunumu mobil haricinde 2K10 ile PS2'de oynamıştım. Oyunun içeriğinde ne var? Kendi adamımızı oluşturup bir takıma çaylaktan girip hall of Fame'e kadar ilerleyebiliyor muyuz? Kaç saat oynanış sunar? Yorumlarınızı bekliyorum.

Bana kalırsa alınır ki zaten şu anda inmekte :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı