NBA 2K20 İndirimde alınır mı?

Bir şans vermek istiyorum ama 80 GB depolama diyor. Bu da en az 40 GB indirme demek. O yüzden iyice bir araştırmakta yarar var. MyPark çok fazla hile doluymuş, kariyerde oyuna girmek için defalarca alt+tab yapmak gerekiyormuş gibi gibi bir sürü hata varmış. Siz böyle şeylerle karşılaştınız mı?
Benim sabit bir internet bağlantım olmadığı için oyunları satın almakla yetiniyorum maalesef :). Zaten sınav senem o yüzden oyunlara makul derecede zaman ayırmak istiyorum. Umarım istediğim yeri kazanırım da bir sene sonra da olsa istediğim tüm oyunları oynayabilirim :D.

Benim sabit bir internet bağlantım olmadığı için oyunları satın almakla yetiniyorum maalesef :). Zaten sınav senem o yüzden oyunlara makul derecede zaman ayırmak istiyorum. Umarım istediğim yeri kazanırım da bir sene sonra da olsa istediğim tüm oyunları oynayabilirim :D.
Sınavda başarılar :)

Senelik oyunları almamanız tavsiyemdir. 2022'ye ait bir oyun çıkınca 2020'ye ait bir oyunun esamesi okunmuyor ancak 2015'te çıkan oyunlar hâlâ oynanıyor ama 2015'te çıkan bahsetmiş olduğum oyunlar genelde her dönem oynanabilecek oyunlar olduğu için oluyor. Yani size tavsiyem üzerinde sene ibaresi bulunan oyunları almayın. Sınavınızda başarılar. 🙂
Bana kalırsa alınır ki zaten şu anda inmekte :)
Çok sorunlu olduğunu duydum. Yoksa ben de alıp şu an indirmeye bırakacaktım.

Maalesef Gamepad alamam. Klavyeyle oynamak isterim. Uzun yıllar eski FIFA oyunlarını klavyeden oynadım. Bunu da becerebilirim herhalde. Oyun hakkında çok kötü yorum var ama emin olamıyorum.

Hocam şöyle 300 saat gömebileceğim bir oyun mudur? Şahsen FIFA kariyer oynamayı çok severdim. Yıllar önce 2K oynarken de çok severdim. Emin değilim. Oyunun çok Bug'lı olduğu söyleniyor.

300 saat noktasındaki yorumum tamamen oyunun mekaniklerini sevip sevmemene bağlı olduğunu düşünüyorum. Ama benim fikrimi soracak olursanız bence gömersin özellikle arkadaşlarını da gazlayıp hepiniz alıp MyPark ta takım maçlarına girişirseniz 1000 saatleri bence görebilirsiniz.
Bir şans vermek istiyorum ama 80 GB depolama diyor. Bu da en az 40 GB indirme demek. O yüzden iyice bir araştırmakta yarar var. MyPark çok fazla hile doluymuş, kariyerde oyuna girmek için defalarca Alt+Tab yapmak gerekiyormuş gibi gibi bir sürü hata varmış. Siz böyle şeylerle karşılaştınız mı?

Ben PS4 üstünden oynadım ben böyle sıkıntılar yaşamamıştım. Ama PC için maalesef bir yorum yapamam :(

300 saat noktasındaki yorumum tamamen oyunun mekaniklerini sevip sevmemene bağlı olduğunu düşünüyorum. Ama benim fikrimi soracak olursanız bence gömersin özellikle arkadaşlarını da gazlayıp hepiniz alıp MyPark ta takım maçlarına girişirseniz 1000 saatleri bence görebilirsiniz.

Ben PS4 üstünden oynadım ben böyle sıkıntılar yaşamamıştım. Ama PC için maalesef bir yorum yapamam :(
Evet PS4 konusunda pek sıkıntı yokmuş. Bahsettiğm sıkıntılar sadece PC üzerindeymiş. V-sync açmak gerekiyormuş ki bu da birçok bug tetikliyormuş. Çok kararsızım hâlâ açıkçası.
Online'ıyla bir alakam olmaz muhtemelen, şu an 2K14 oynasam ondan bile zevk alırım herhalde. Beni cezbeden myCareer ama o da offline oynanamıyor sanırım. Oyunun sunucuları kapanınca offline sunarlarsa güzel olur.
Oyun içi bug çokmuş hocam. Zevkten mahrum ediyor bu durum işte. Ben de alırsam online'dan ziyade offline için almış olacağım. Sunucular bence kapanmaz.

Evet PS4 konusunda pek sıkıntı yokmuş. Bahsettiğm sıkıntılar sadece PC üzerindeymiş. V-Sync açmak gerekiyormuş ki bu da birçok bug tetikliyormuş. Çok kararsızım hâlâ açıkçası.

Oyun içi bug çokmuş hocam. Zevkten mahrum ediyor bu durum işte. Ben de alırsam Online'dan ziyade offline için almış olacağım. Sunucular bence kapanmaz.

Şunu da düşünmek lazım şu an almayıp ileride keşke demektense cüzi-i bir fiyata şahsen senin yerinde ben tercih ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı