Bu oyunu açıp açamayacağını gösterir sadece, FPS soruyor arkadaş. Site ayrı bir şey söylüyorsa FPS için bilgim yok.![]()
Requirements Test
Check the system requirements. Can I Run it? Test your specs and rate your gaming PC.www.systemrequirementslab.com
Önerilen sistem gereksinimini karşılıyorsa oynayabilir. Ama işlemciyi belirtmemiş o yüzden kesin bir şey diyemedim.Bu oyunu açıp açamayacağını gösterir sadece, FPS soruyor arkadaş. Site ayrı bir şey söylüyorsa FPS için bilgim yok.
Başlıkta yazıyor hocam.Önerilen sistem gereksinimini karşılıyorsa oynayabilir. Ama işlemciyi belirtmemiş o yüzden kesin bir şey diyemedim.
![]()
Requirements Test
Check the system requirements. Can I Run it? Test your specs and rate your gaming PC.www.systemrequirementslab.com
i5 3470 hocam işlemciÖnerilen sistem gereksinimini karşılıyorsa oynayabilir. Ama işlemciyi belirtmemiş o yüzden kesin bir şey diyemedim.
60Hz de sabit 60 FPS alırsan kasma hissi yaşamazsın zaten bende oyunlarda böyle yapıyorum ve daha fazla performans alıyorum. En düşük ayarlarda belki 60 kare alabilirsin ama oyunun çok iyi denilebilecek bir optimizasyonu olduğunu söyleyemem bazen FPS durduk yere düşüyor bende ama 5-6 kare falan yani.
Dalgalanma olayı şöyle olabilir, AC Odyssey oynarken benimde başıma geliyordu. FPS anlık 59-57 civarına düşünce ekran yırtılıyordu sanırım Vsync ile alakalı.Eki Görüntüle 1102070
Dostum sonuç bu çıktı.
i5 3470 hocam işlemci
Ben 75 Hz'yi 60 Hz yapınca PC de dalgalanma oluyor normal olarak ve oyunlarda 60 FPS sabit alsam dahi akıcı gelmiyor. O yüzden emin olmak istedim.
Dalgalanma olayı şöyle olabilir, AC Odyssey oynarken benim de başıma geliyordu. FPS anlık 59-57 civarına düşünce ekran yırtılıyordu sanırım V-Sync ile alakalı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.