Dyflinn Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.778 Çözümler 5 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2021 #21 metaphroz dedi: Kesinlikle katılıyorum. Düğün vb. şeyler aşırı saçma. Genişletmek için tıkla... Şu şeyde çok saçma. Zorla evlendirmek isteyen akrabalar. Sen bir halay çekeceksin diye dünyanın masrafını yapmak mı zorundayım? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Temmuz 2021
metaphroz dedi: Kesinlikle katılıyorum. Düğün vb. şeyler aşırı saçma. Genişletmek için tıkla... Şu şeyde çok saçma. Zorla evlendirmek isteyen akrabalar. Sen bir halay çekeceksin diye dünyanın masrafını yapmak mı zorundayım?
Fatalframecirakawoon Hectopat Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 710 Yer İstanbul 15 Temmuz 2021 #22 İstemiyorum seçeneği niye yok
Metomeister Centipat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 357 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2021 #23 Çocuğumun benden daha iyi bir çocukluk geçirmesi için.
YETIM Femtopat Katılım 1 Temmuz 2021 Mesajlar 20 15 Temmuz 2021 #24 Dyflinn dedi: Şu şeyde çok saçma. Zorla evlendirmek isteyen akrabalar. Sen bir halay çekeceksin diye dünyanın masrafını yapmak mı zorundayım? Genişletmek için tıkla... Hava atma çabası aslında, Başka anlamı yok.
Dyflinn dedi: Şu şeyde çok saçma. Zorla evlendirmek isteyen akrabalar. Sen bir halay çekeceksin diye dünyanın masrafını yapmak mı zorundayım? Genişletmek için tıkla... Hava atma çabası aslında, Başka anlamı yok.
R RSK06 Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 2.365 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2021 #25 Sabah aksam sevisme.
Dyflinn Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.778 Çözümler 5 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2021 #26 RSK06 dedi: Sabah aksam sevisme. Genişletmek için tıkla... Evlenmeye gerek yok bence onun için. Birini seviyorsan zaten genelde o duygular bir anda kayboluyor.
RSK06 dedi: Sabah aksam sevisme. Genişletmek için tıkla... Evlenmeye gerek yok bence onun için. Birini seviyorsan zaten genelde o duygular bir anda kayboluyor.
M metaphroz Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.405 Çözümler 6 Yer Ankara 15 Temmuz 2021 #27 Dyflinn dedi: Şu şeyde çok saçma. Zorla evlendirmek isteyen akrabalar. Sen bir halay çekeceksin diye dünyanın masrafını yapmak mı zorundayım? Genişletmek için tıkla... YETIM dedi: Hava atma çabası aslında, Başka anlamı yok. Genişletmek için tıkla... Birini sevsem asla düğün vb. şeylerle uğraşmam. Düz bir şekilde yaşarım onunla. Milletin içinde saçma sapan şeylerle uğraşamam. Gereksiz masraf ayrıca.
Dyflinn dedi: Şu şeyde çok saçma. Zorla evlendirmek isteyen akrabalar. Sen bir halay çekeceksin diye dünyanın masrafını yapmak mı zorundayım? Genişletmek için tıkla... YETIM dedi: Hava atma çabası aslında, Başka anlamı yok. Genişletmek için tıkla... Birini sevsem asla düğün vb. şeylerle uğraşmam. Düz bir şekilde yaşarım onunla. Milletin içinde saçma sapan şeylerle uğraşamam. Gereksiz masraf ayrıca.
YETIM Femtopat Katılım 1 Temmuz 2021 Mesajlar 20 15 Temmuz 2021 #28 Bu arada ailem evlenmediğine pişman olursun felan diyor ya. Ne biçim yalandır bu? Cidden doğru mu yani?
Bu arada ailem evlenmediğine pişman olursun felan diyor ya. Ne biçim yalandır bu? Cidden doğru mu yani?
Ashes Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.574 Makaleler 1 Çözümler 5 15 Temmuz 2021 #29 Asıl neden evlenmemek ister insan ? Bu hayatta öyle boş yere ölüp gidicek misin ? Seni seven biriyle birlikte güzel bir hayat geçirmek varken.
Asıl neden evlenmemek ister insan ? Bu hayatta öyle boş yere ölüp gidicek misin ? Seni seven biriyle birlikte güzel bir hayat geçirmek varken.
YETIM Femtopat Katılım 1 Temmuz 2021 Mesajlar 20 15 Temmuz 2021 #30 Ashes dedi: Asıl neden evlenmemek ister insan ? Bu hayatta öyle boş yere ölüp gidicek misin ? Seni seven biriyle birlikte güzel bir hayat geçirmek varken. Genişletmek için tıkla... Seven biri mi var dostum? Ben daha kendimi sevmiyorken.
Ashes dedi: Asıl neden evlenmemek ister insan ? Bu hayatta öyle boş yere ölüp gidicek misin ? Seni seven biriyle birlikte güzel bir hayat geçirmek varken. Genişletmek için tıkla... Seven biri mi var dostum? Ben daha kendimi sevmiyorken.