Ne için evlenmek istiyorsunuz?

Niçin evlenmek istiyorsunuz ? (2 tane seçebilirsiniz)

• Oy verenlerin toplamı
    115
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tabii en güzel ve mükemmel evlilik sizinki olacak, kime sorsan aynısını söyler. Hangi çift imza atarken monoton bir hayatı hayal ediyor, lise aşkı gibi heyecanlı mı zannettiniz evliliği? İlk önce karşı tarafın akrabaları sizi öttürecek, evleneceğiniz kişi ayrı öttürecek imzayı atana kadar hala hayattaysan 1-2 sene acısını çıkarırsın, sonra daha güzel öttürüleceksin ama bu sefer "çocuk var ne yapalım" modu olacak, isyan da edemeyeceksin. 2010'lar öncesi evlilikler daha iyi olabilirdi ama şimdi tüm evlilik hayatın ve yaşamın eşin ve sosyal medyada gördükleri, arkadaşlarınızın yaptıkları arasında geçecek tabii %5'lik şanslı kesimin içinde olmazsan.
Hocam %90 söyledikleriniz geçerlidir fakat Türkiye'de ortalamanın üzerinde geliri olan birisi olarak söylüyorum. Az durumun varsa monoton olmuyor. Artık insanlar evlenip 5 sene kredi borcu ödediği için sizin dediğiniz yere çıkabiliyor ancak herkes için durum aynı değil.

Evlenmek istemeyen kardeşlerim abilerim kusura bakmayın yani ben de sizin gibi evlenmek istemiyodum ama hadisi görünce kararım değişti.
Lakin bu işleri ta 20-23 yaşlarına doğru erteliyorum daha 14 yaşındayım.

Hocam %90 söyledikleriniz geçerlidir fakat Türkiye'de ortalamanın üzerinde geliri olan birisi olarak söylüyorum. Az durumun varsa monoton olmuyor. Artık insanlar evlenip 5 sene kredi borcu ödediği için sizin dediğiniz yere çıkabiliyor ancak herkes için durum aynı değil.

Tabii ki öyle orta/üst gelirin varsa istediğin gibi eğlenirsin çünkü karşındaki kişi ve ailesinin de yüzü güler. İşlerin biraz kötüye gitse ne olduğunu anlayamazsın. Hem iyi günde hem de kötü günde yanında olacak birisini bulmak gerçekten zor.

Tabii en güzel ve mükemmel evlilik sizinki olacak, kime sorsan aynısını söyler. Hangi çift imza atarken monoton bir hayatı hayal ediyor, lise aşkı gibi heyecanlı mı zannettiniz evliliği? İlk önce karşı tarafın akrabaları sizi öttürecek, evleneceğiniz kişi ayrı öttürecek imzayı atana kadar hala hayattaysan 1-2 sene acısını çıkarırsın, sonra daha güzel öttürüleceksin ama bu sefer "çocuk var ne yapalım" modu olacak, isyan da edemeyeceksin. 2010'lar öncesi evlilikler daha iyi olabilirdi ama şimdi tüm evlilik hayatın ve yaşamın eşin ve sosyal medyada gördükleri, arkadaşlarınızın yaptıkları arasında geçecek tabii %5'lik şanslı kesimin içinde olmazsan.

Hocam haklısınız.
Gerdeğe girene kadar kadın tarafı akrabaları ve evleneceğiniz insan sizi 40 tane gerdeğe sokuyor. 1 gerdeğe değer mi bilmem 🤣🤣🤣.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

En güzeli kaçıracan. Masraflar %30 azalır şer*****im.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı