M metaphroz Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.405 Çözümler 6 Yer Ankara 15 Temmuz 2021 #31 YETIM dedi: Bu arada ailem evlenmediğine pişman olursun falan diyor ya. Genişletmek için tıkla... Benimkilerde aynı. Gülüp geçiyorum sadece.
YETIM dedi: Bu arada ailem evlenmediğine pişman olursun falan diyor ya. Genişletmek için tıkla... Benimkilerde aynı. Gülüp geçiyorum sadece.
Ashes Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.574 Makaleler 1 Çözümler 5 15 Temmuz 2021 #32 YETIM dedi: Seven biri mi var dostum? Ben daha kendimi sevmiyorken. Genişletmek için tıkla... Var. Senin yaşadığın özgüven eksikliği. Bende de var.
YETIM dedi: Seven biri mi var dostum? Ben daha kendimi sevmiyorken. Genişletmek için tıkla... Var. Senin yaşadığın özgüven eksikliği. Bende de var.
YETIM Femtopat Katılım 1 Temmuz 2021 Mesajlar 20 15 Temmuz 2021 #33 Ashes dedi: Var. Senin yaşadığın özgüven eksikliği. Bende de var. Genişletmek için tıkla... Ben yalnız olmayı da seviyorum aslında. Ama bu da bir sebep sanırım.
Ashes dedi: Var. Senin yaşadığın özgüven eksikliği. Bende de var. Genişletmek için tıkla... Ben yalnız olmayı da seviyorum aslında. Ama bu da bir sebep sanırım.
SHER-LOCKED Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2017 Mesajlar 8.257 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2021 #34 KenshiPochita dedi: SE*s için yazacak çıkacak, eminim Genişletmek için tıkla... 3. seçeneğe dahil oluyor herhalde.
KenshiPochita dedi: SE*s için yazacak çıkacak, eminim Genişletmek için tıkla... 3. seçeneğe dahil oluyor herhalde.
Ashes Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.574 Makaleler 1 Çözümler 5 15 Temmuz 2021 #35 YETIM dedi: Ben yalnız olmayı da seviyorum aslında. Ama bu da bir sebep sanırım. Genişletmek için tıkla... Ergen düşünceleri gibi geliyor bana. Seni olduğun gibi seven biri neden olmasın ki hayatında?
YETIM dedi: Ben yalnız olmayı da seviyorum aslında. Ama bu da bir sebep sanırım. Genişletmek için tıkla... Ergen düşünceleri gibi geliyor bana. Seni olduğun gibi seven biri neden olmasın ki hayatında?
4 401916 Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 4.806 Çözümler 30 15 Temmuz 2021 #36 Evlenmek istemiyorum. Öyle seçenek koysaydınız keşke.
Arthur_Callahan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 2.158 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2021 #37 Sevdiğim kişiyle ömrümün sonuna kadar beraber yaşamak için.
YETIM Femtopat Katılım 1 Temmuz 2021 Mesajlar 20 15 Temmuz 2021 #38 Ashes dedi: Ergen düşünceleri gibi geliyor bana. Seni olduğun gibi seven biri neden olmasın ki hayatında? Genişletmek için tıkla... Valla ben şu ana kadar görmedim. Yaşım da 17 bu arada, Birkaç aya 18 olacağım.
Ashes dedi: Ergen düşünceleri gibi geliyor bana. Seni olduğun gibi seven biri neden olmasın ki hayatında? Genişletmek için tıkla... Valla ben şu ana kadar görmedim. Yaşım da 17 bu arada, Birkaç aya 18 olacağım.
Ashes Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.574 Makaleler 1 Çözümler 5 15 Temmuz 2021 #39 401916 dedi: Evlenmek istemiyorum. Öyle seçenek koysaydınız keşke. Genişletmek için tıkla... Mantıksız. Soru zaten "ne için evlenmek istiyorsunuz".
401916 dedi: Evlenmek istemiyorum. Öyle seçenek koysaydınız keşke. Genişletmek için tıkla... Mantıksız. Soru zaten "ne için evlenmek istiyorsunuz".
Asdasgudas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 6.089 Makaleler 7 Çözümler 23 Yer Konya 15 Temmuz 2021 #40 Dünyayı tek başıma gezemem bir şahit lazım. Şaka bir yana yalnızlık sarmıyor be. Bir hayat arkadaşı lazım. Askere gidip geleyim evleneceğim yüksek ihtimalle 2023'te. Başımın etini yiyor.
Dünyayı tek başıma gezemem bir şahit lazım. Şaka bir yana yalnızlık sarmıyor be. Bir hayat arkadaşı lazım. Askere gidip geleyim evleneceğim yüksek ihtimalle 2023'te. Başımın etini yiyor.