Ne için evlenmek istiyorsunuz?

Niçin evlenmek istiyorsunuz ? (2 tane seçebilirsiniz)

• Oy verenlerin toplamı
    115
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam %90 söyledikleriniz geçerlidir fakat Türkiye'de ortalamanın üzerinde geliri olan birisi olarak söylüyorum. Az durumun varsa monoton olmuyor. Artık insanlar evlenip 5 sene kredi borcu ödediği için sizin dediğiniz yere çıkabiliyor ancak herkes için durum aynı değil.

Evlenmek istemeyen kardeşlerim abilerim kusura bakmayın yani ben de sizin gibi evlenmek istemiyodum ama hadisi görünce kararım değişti.
Lakin bu işleri ta 20-23 yaşlarına doğru erteliyorum daha 14 yaşındayım.

Tabii ki öyle orta/üst gelirin varsa istediğin gibi eğlenirsin çünkü karşındaki kişi ve ailesinin de yüzü güler. İşlerin biraz kötüye gitse ne olduğunu anlayamazsın. Hem iyi günde hem de kötü günde yanında olacak birisini bulmak gerçekten zor.

Hocam haklısınız.
Gerdeğe girene kadar kadın tarafı akrabaları ve evleneceğiniz insan sizi 40 tane gerdeğe sokuyor. 1 gerdeğe değer mi bilmem .
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

En güzeli kaçıracan. Masraflar %30 azalır şer*****im.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…