Ne iş yapıyorsunuz ve aylık geliriniz ne kadar?

"Green Card başvurularının sonuçlanması 1-2 yıl sürmektedir. Bu süre başvuru yapılacak kişinin akrabalık derecesine ve yaşına göre değişmektedir."

Amerikan Vatandaşının yakın akrabası

• ABD vatandaşının eşi
  • ABD vatandaşının 21 yaş altı ve bekâr çocuğu
  • 21 yaşından büyük ABD vatandaşının anne ve babası
Şu varmış ek olarak:
Amerikan Vatandaşının yakın olmayan akrabası

• Amerikan vatandaşının 21 yaş üstü evli olmayan çocuğu
  • ABD vatandaşının evlenmiş çocuğu
  • En az 21 yaşında olan ABD vatandaşının kardeşi
21 yaşında olman gerekiyor en az.
Alıntı aldığım mesajın sahibinden rahatsız ettiğim için özür dilerim. Lakin kendisi aldığı kaynağa göre başvuru sürecinin 1-2 yıl sürdüğünü söylemiş.

@507053
Cidden gidişiniz nasıl bu kadar kısa sürdü? İş miş abinizle halloldu diyelim. Vatandaşlık nasıl oldu? Yahut vatandaş olmadıysanız nasıl kalıyorsunuz orada? Amacım "Yalan söylüyorsun yalancı! Açıkla bakayım bunları!" demek değil. Merak ettiğimden sordum.

Konu @Rileyy gerçekten Amerika'da mı? konusuna dönmüş.
Yalan söyleyip insanları yanlış yönlendiriyor, tepki göstermek lazım bu tür şeylere. Adım gibi eminim IP adreslerine bakılsa hepsi Türkiye'de yaşadığı şehirde çıkacak, daha vize/seyahat zamanları gibi şeyleri hesaplayamamış, burada milleti kandırmakla uğraşıyor.

Geçenlerde başka bir konuda da demiştim; forum cemaat papağanından, trollden, palavracıdan ve şizofrenden geçilmiyor... Anonimliğe güvenip sallayacaksa da insanları yanlış yönlendirmesin bari.

Son düzenleme:
Yalan söyleyip insanları yanlış yönlendiriyor, tepki göstermek lazım bu tür şeylere. Adım gibi eminim IP adreslerine bakılsa hepsi Türkiye'de yaşadığı şehirde çıkacak, daha vize/seyahat zamanları gibi şeyleri hesaplayamamış, burada milleti kandırmakla uğraşıyor.

Geçenlerde başka bir konuda da demiştim; forum cemaat papağanından, trollden, palavracıdan ve şizofrenden geçilmiyor... Anonimliğe güvenip sallayacaksa da insanları yanlış yönlendirmesin bari.
Kesin bilgimiz olmadan konuşmamız doğru olmaz. Cumartesiden bu yana gidemez mi? Cumartesi akşamı bavulu hazırladı kalktı gitti diyelim. Pazar orada olsa, pazartesi abisinin yanında sağ salim olsa ve işe başlasa, bugün salı. Heyecandan hemen buradaki profilini düzenlese. Abisinin ve arkadaşlarının yanında çalıştığı için iş saati ve maaşı belli olsa. Ve bunların hepsi kaçak olsa. Tek sorun profilinde öğretmen olduğu yazıyor. Kaçak olduğunu söylemişti. Öğretmen nasıl kaçak çalışıyor? Bu kadar hızlı girişi kabul ediliyor mu? Pasaport vs hazır olduğunu da varsayarsak hâlâ ülkeye girişi bu kadar kısa sürebilir mi?

Açıkçası çok umurumda değil. Zira yazdığının benim gözümde %99 doğru olmadığı belli olduğu için çok takmadım doğrusu. Yazılan iki satır yazıdan kimin ne olduğu az çok anlaşıyor zaten fakat dediğiniz gibi yanlış yönlendirmeler de oluyor.

İlgi arsızı çoluk çocuğa prim vermemek adına çok da üzerinde konuşmayı veya cevap vermeyi gerek görmüyorum kendi adıma.

Yönetime soralım IP adresleri hangi ülkeden diye, dediğim çıkmazsa forumu bırakıyorum.
Dediğiniz belki çıkar bilemem. Ama yönetim böyle bir bilgiyi verecek midir? Kişisel veriye, gizliliğe girmez mi bu? Dilerseniz burada sorun, cevap verilirse öğreniriz. Lakin özelini araştırmak gibi de olmasın.

Kişisel veriye, gizliliğe girmez mi bu? Dilerseniz burada sorun, cevap verilirse öğreniriz. Lakin özelini araştırmak gibi de olmasın.
Bize şehrini söylemelerine gerek yok, olması gerekeni yapıp palavra atarak insanları kandırmaya çalışanlara yanlış bilgilendirmeden cezayı bassınlar herkese görünür şekilde. Oradan da görürsün. :D

Ortada vize falan yok, lafı bile geçmemiş ama hadi vize falan gökten inmiş varsayalım. Cumartesi akşam burada konuyu açıyor, 30 küsur saat sonra başka konuda Chicago'da oturuyorum diyor ve 1300 dolarlık sistem tavsiyesi istiyor. Ne ara gitti, ne ara oturdu, ne ara insanları tanıdı da burada arkadaşlık yok diyor?

İlk iş gününün tam ortasında da bu konudaki mesajı atıyor. :D Cumartesi günkü mesajla bunun arasında 50 saat bile yok. :D

Bu forumda palavrası bariz olup milleti yanlış yönlendirenlere ne zaman ceza verilmeye başlanacak?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı