Ne iş yapıyorsunuz?

Hayat işte iki kelimeyi bir araya getiremeyen adamlar belediye de 15k maaş alıyor nasıl giriyor buralara dersen tanıdıkları var içeride bu ülkeye hangi yönetici gelirse gelsin torpil asla kalkmaz, kalkmayacak.

Avukatlığı beceremediğimden değil, insanlara duymak istediklerinin yanında olabilecek diğer duymak istemedikleri ihtimalleri de sayıyorum. Sadece hoşlarına giden şeyleri söylersem direk vekalet veriyorlar ama benim içim rahat etmiyor; onları kandırmış gibi hissederim diye böyle yapmıyorum. Yoksa avukatlıkta para var ama inanç meselesi işte.

Mülakatlar öncesi hep en yüksek puanları aldım. Lakin dayı olmayınca sadece sergilenen tiyatronun bir figüranı olmaktan öteye geçemiyorsun bu ülkede.
İktidar değişse bile dediğiniz gibi bu sefer de yeni gelenler kendi adamlarını almak için mevcut düzeni devam ettirecekler.

Neyse 11.8 k alırım, gece kafamı rahat rahat yastığa koyarım; o gün kaç kişinin hayallerinin içine ettim, kaç kul hakkı yedim, ardımdan kaç kişi beddua etti diye düşünmem.

Her ay et yemem, aileme haram yedirmem; makarna yerim ama içim rahat olur.

1789 ihtilali gibi kanlı bir devrim olmadıkça bu bahsettiğim düzen, iktidarlar değişse bile aynı şekilde devam edecek. Neden kanlı dedim, çünkü meşrû yollardan gittiğinde her türlü yolun tıkanıyor.

Başınızı ağrıttım. Bu ana dek okuyan arkadaşlar varsa tebrik ederim. Çoğu arkadaşın duygularına tercüman olduğumu düşünüyorum.
 

Geri
Yukarı