Ne kadar paranız var?

Durumun önemi yok, yönün önemi var. Mesela uyuşturucu kullanan biri var, kurtuldu kurtulacak. Yönü yukarı doğru. -1'den 0 noktasına doğru yukarıya çıkıyor.
Zaman da akan bir şey durduramıyorsun. Zamanın akışıyla adam kurtulumuş olacak.
Ama NE durumdasın? dersen "Bağımlıyım." diyecek. Sordugun soru çok kalitesiz. Yönü neresi ona bak.

Sizin de şuan fakir olmanızın önemi yok, yönünüz neresi o önemli. Aynı alışkanlıklara sahipseniz, aynı sonuçları alacaksınız.

Screenshot_20221010_133442.jpg

Kara günler için biriktirdiğimle birlikte (paranın yaklaşık %70'ini oluşturuyor) şu an elimde bulunan para 5 haneli (ilk basamak 1).
Bu da aldığım burslar sayesinde oldu yoksa hala içim gider ve bir şeyi almak için 10 kere düşünürüm.
(Cebimde 120 TL var ve biriktirdiğim para dolarda, 4 gün önce bir miktarı eurodaydı iyi bir öngörü ve tahminle hepsini dolara çevirdim iyi ki de öyle yapmışım çünkü o gün euro 18.44 iken şimdi euro 18.04)

Hocam özel değilse ne almak için biriktiriyorsunuz. Bende PC toplamak için biriktirmeye başladımda kaç ayda biriktirdiniz acaba o parayı?

Hocam gelecek için biriktiriyorum açıkçası daha iyi bir hayat sürebilmek için belki ileride Amerika'ya gitmek için kullanabilirim. Parayı aileden harçlıklarla, staj yerimden ve internet üzerinden ek iş yaparak sağladım. Yaklaşık 2-3 ayda topladım bu parayı ama kolay olmadı tabii.

210 TL nakit
103,75 TL Bankkart.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı