Ne kadar paranız var?

Hocam ısrar ediyor gibi oluyorum ama paraya ihtiyacım olmasa yazmazdım. Nelere yatırdınız neler yaptınız?

8 ay önce falan Motor almıştım 40Bin liraya falan babam destek çıkmıştı şu an net fiyatı 98 Bin TL gerci sarı sitede 110 Falan Onun yanında ise Baska bir motor var onu da satsam 40 50 bin Lira da oradan gelir.
 
8 ay önce falan Motor almıştım 40Bin liraya falan babam destek çıkmıştı şu an net fiyatı 98 Bin TL Onun yanında ise Baska bir motor var onu da satsam 40 50 bin Lira da oradan gelir.
Sıfır fiyatına satacaksınız anladığım kadarıyla. Sıfır fiyatına nasıl satabiliyorsunuz, taktiği vb var mı?
 
Babamın verdiği harçlıkları hisselere yatırıyorum. 😀
WhatsApp Image 2022-10-09 at 23.51.30.jpeg
 
Sıfır fiyatına satacaksınız anladığım kadarıyla. Sıfır fiyatına nasıl satabiliyorsunuz, taktiği vb var mı?

Pcx 125 Var bir de R125 Zaten R125'in Sıfıra yakınları 80 90 bin TL o da 10 12bin km bende ki biraz hor kullanılmış o yüzden o kadar az

Pcx 125 ise fazla kullanmadigim için Km otomatik düşük oluyor 2022 model olduğu için de çabuk satılıyor sarıya baktığımda 4bin kmler 89 90 bin TL bazen daha yüksek fiyata satılıyor bir ara bunun ticaretini yapmıştım babam ile 2-3 tane pcx aldık 60 bin liraya sattık 90 bin liraya tabii o para eridi ;D Çok belliydi motorun bu kadar yükseleceği.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı