Özel değilse nasıl kazandınız?
Ya Ülke ekonomisinde önceden yaptığım yatırım diyelim.
Özel değilse nasıl kazandınız?
Hocam ısrar ediyor gibi oluyorum ama paraya ihtiyacım olmasa yazmazdım. Nelere yatırdınız neler yaptınız?Ya Ülke ekonomisinde önceden yaptığım yatırım diyelim.
Hocam ısrar ediyor gibi oluyorum ama paraya ihtiyacım olmasa yazmazdım. Nelere yatırdınız neler yaptınız?
Sıfır fiyatına satacaksınız anladığım kadarıyla. Sıfır fiyatına nasıl satabiliyorsunuz, taktiği vb var mı?8 ay önce falan Motor almıştım 40Bin liraya falan babam destek çıkmıştı şu an net fiyatı 98 Bin TL Onun yanında ise Baska bir motor var onu da satsam 40 50 bin Lira da oradan gelir.
Sıfır fiyatına satacaksınız anladığım kadarıyla. Sıfır fiyatına nasıl satabiliyorsunuz, taktiği vb var mı?
Bende böyle bir şey yapmak istiyorum. discord, instagram gibi platformlarda iletişime geçsem yardımcı olur musun?
Maalesef benim yüksekten başlayacak param yok. Düşükten başlayacağım. Cevap için çok teşekkür ediyorum.Bence elinde fırsat varsa al sat yapmaya basla yavaştan yükselirsin zaten. Babam sayesinde bende yüksekten başladım otomatikman.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.