Ne kadar paraya ihtiyacınız var?

Cidden performanslı bir cihaz ve neredeyse 8-9 yıl idare etti. Ama artık yenilik zamanlı geldi bence.
Kesinlikle katılıyorum hocam. Zamanında Windows 8'i sevdiren cihazdı benim için. Ama artık her şey gibi onun da zamanı geçti. Aslında hala günlük kullanım eski oyunlar da falan iş görür.

Kesinlikle katılıyorum hocam. Zamanında Windows 8'i sevdiren cihazdı benim için. Ama artık her şey gibi onun da zamanı geçti. Aslında hala günlük kullanım eski oyunlar da falan iş görür.

Genellikle ağır oyunlar vesaire oynadığım için yetersiz geliyor artık. İmkanım olursa Laptop'u da satmam çünkü güzel bir cihaz. Biryere giderken yanımda taşırım en azından.

100 Türk Lirası, indirim geldiği zaman bile bilgisayarıma bir oyun alamıyorum. En azından az da olsa bir kaç oyun alırdım... :(

Genellikle ağır oyunlar vesaire oynadığım için yetersiz geliyor artık. İmkanım olursa Laptop'u da satmam çünkü güzel bir cihaz.
Bende satmamıştım hocam. Bir gün kullanırken dikkatsizliğim sonucu düşünce kasası açıldı. O günden sonra diğer düşüşte komple gitti kasa. Kasayı söküp pc kasası gibi yapmak istedim ancak başarılı olamayıp anakarta da zarar verince gidip o zaman G4560 ve GT 1030 lu sistem toplamıştım.

1.000.000.000 $, AAA oyun yapmak için gerekli.
Bu abartı fiyat dışında hayatımı geçindirmem için gerekli minimum paraya her ay ihtiyacım var. (Şair burada evden ayrılmaktan bahsediyor.)

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı