Ne olacak CS:GO'nun hali?

Katılıyorum hocam, çocuk Norveçli 10 yaşında gelmiş CS:GO' ya. Zar zor adam vuruyor. Bırakma nedenlerim arasında bu da vardı.

Katılıyorum hocam, çocuk Norveç'li 10 yaşında gelmiş CS:GO'ya. Zar zor adam vuruyor. Bırakma nedenlerim arasında bu da vardı.

Kesinlikle haklısınız, en iyisi yeni CS'yi beklemek:/.

Aynen, zaten baktım olmadı Premium alacağım. Tabii PC oynatırsa. 55 FPS razıyım.

Sayın duyarcı şahsiyet, karşı takımdaki beş kişinin beşinde de hile vardı, kafadan vuruş yüzdeleri yüzde yüzdü ve duvar arkası vuruyorlardı. Daha önceden hiç açmamama rağmen o maçta açıp oyunu sildim. Sizin gibi insanlar bu duyarı neden kasmaya çalışır bilmiyorum.

Herkes senin gibi hile gördükten sonra sinirlenip hile açsaydı şu an oyun ne halde olurdu bi’ düşün istersen. Duyar falan kasmıyorum. Ayrıca mesajlarıma kızgın atıp spam yapmaktan vazgeçin. Komik oluyor çünkü.

Tamam Bursalı, senin dediğin gibi olsun. Anlamamaya devam edin.

Tamam Bursalı, senin dediğin gibi olsun. Anlamamaya devam edin.
Bursa’da yaşamam Bursalı olduğum anlamına gelmez. Ben hiç hileyle karşılaşmıyorum mu sanıyorsun? Ben hile ile karşılaştığımda hile açmıyorum en azından. Tabii ki de senin bu düşünce yapını değiştireceğimi sanmıyordum ama denedim işte. Sen bildiğini okumaya devam et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…