Ne olacak CS:GO'nun hali?

CS:GO haliyle bence kendini oynatıyor asıl sorun kitlesinde. Maalesef karşı takıma Türk geldiği anda Rus geldiği zamandan daha çok sinirleniyorum. Adama bir kez HS atınca direkt ailevi değerlere sövüyor. Çok garip bir milletiz vesselam.

Zaten Türk ve Rus geldimi direkt modum düşüyor. Saçma sapan sözvüyorlar. Ben saçma sapan troll dışında oynayamayana bir şey demiyorum ama alay edenler hasta etti.

Çok fazla hile türedi. Çoğu VAC korumalı. (Gerçekten.) Overwatch için de insanlar bakıyor.(Oyuncular.) Bu da zaman alıyor. Ayrıca yeni hesap açmak ücretsiz. Yani Valve el atmadığı sürece bu sorun çözülmez.

Aynen öyle.

Eğer bıktıysanız başka oyunlara yönelin.

Ama oyunu bu insanlar yüzünden bırakmak kötü çünkü oyun güzel. Valve ve insanlar kötü.

Anlamıyorum bir bana düzgün rakipler geliyor sanırım.

Kanka geçen haftaya kadar iyiydi ama son 1 haftadır takım ve rakip berbat neden bilmiyorum.

Oyunu seviyorum insanlar bozuyor diyorum. Onlar yüzünden bırakmak istemiyorum.

CS'yi daha çok severim fakat hilelerden dolayı Valorant'a geçtim. Size de tavsiye ederim.

İzlemesi bile sarmıyor beni. CS'nin Pro maçları hiç kaçırmam bayağı zevkli.

Face it deneyin. Level 5'ten sonrası temiz.

Benim PC mm de zor 60 FPS veriyor 128 tick oynanmaz:(
iyi PC alırsam zaten direkt FACEIT oynayacağım.

Kanka geçen haftaya kadar iyiydi ama son 1 haftadır takım ve rakip berbat neden bilmiyorum.

Oyunu seviyorum insanlar bozuyor diyorum. Onlar yüzünden bırakmak istemiyorum.

İzlemesi bile sarmıyor beni. CS'nin Pro maçları hiç kaçırmam bayağı zevkli.

Benim PC mm de zor 60 FPS veriyor 128 tick oynanmaz:(
iyi PC alırsam zaten direkt FACEIT oynayacağım.
Hocam bilek varsa 30 fps de oynarsınız.
Haline şükret mirage de 20 fps üstü görmüyorum genelde 15-20 arası.

Hocam bilek varsa 30 FPS de oynarsınız.

Dostum yapma Allah aşkına. Adam 144Hz 250 FPS oynuyor ben 60Hz de 48 FPS'le mirage de spray atamıyorum. Ekran piksel piksel oluyor, haklısın iyi oynayan zaten oynar ama bende iyi takımım olursa kötü oynadığımı düşünmüyorum. Ama takım yok:( geçen nuke de 16-4 kaybettik 32 vurdum ama ne fark etti ki?
Edit: Ama yine de FACEIT deneyeceğim. Umarım hile ve toxic insanlar yoktur.

Dostum yapma Allah aşkına. Adam 144Hz 250 FPS oynuyor ben 60Hz de 48 FPS'le mirage de spray atamıyorum. Ekran piksel piksel oluyor, haklısın iyi oynayan zaten oynar ama bende iyi takımım olursa kötü oynadığımı düşünmüyorum. Ama takım yok:( geçen nuke de 16-4 kaybettik 32 vurdum ama ne fark etti ki?
En uyuz veren de o. Sen o çöp bilgisayarla 32 kill al maçı kaybet.

Edit: Ama yine de FACEIT deneyeceğim. Umarım hile ve toxic insanlar yoktur.
FACEIT ve ESEA. İkisinde de oynayan birisi olarak FACEIT > ESEA diyebilirim. Şöyle ki; o platformlara geçtiğiniz anda kanser kitle ya da flamer kitle yok olup gitmiyor. Ama normal MM'e göre daha ciddi ve güzel olduğunu söyleyebilirim.

Valve'nin 2018 de oyunu bedava yapması eski oyuncular için çok kötü bir hamle oldu kitle inanılmaz değişti ve ben oyundan ilk defa soğumuştum o dönem. Artık dayanamayıp 4 ay önce bıraktım bir şeyler değişirse belki dönerim ama bu saatten sonra değişmeyecek gibi. Şahsen takım ile oynanan ücretsiz rekabetçi oyunlara hiç bulaşmıyorum artık tavsiyem sende hiç bulaşma gerçekten daha iyi oluyor. Benim tek umudum herkesin kolayca alamayacağı bir fiyat ile yeni bir Counter-Strike oyunun çıkması.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı