Ne oynuyorsunuz?

Sabah 5:00'te kalk (treniyle, otobüsüyle derken bir buçuk saat yol) işe git akşam 17:00 - 18:00 gibi işten çık (yine bir buçuk saat yolda gidiyor tabii ki) sonra eve gel yemek hazırla falan filan derken saat 21:00 - 22:00 oluyor zaten ondan sonra da git uyu sabah aynı şeyi tekrarla işten oyun oynamaya zaman kalmıyor ki, delireceğim artık.

BF 1 oynayan erkek varsa Steam bıraksın.

Ben kolla oynuyorum ama klavyeden de oynanabilir kişinin kendi tercihi herhangi bir eksisi olacağını sanmıyorum.

RDR2 çok yandan sevmemen mümkün ve yavaşlıkta bunlardan biri ama atış hissi yok ve keyifsiz büyük bir hata olur. Ayrıca otomatik vurması kolla oynuyorsan ayarlanabilir bir şey. Bilgisayarda oynuyorsan da ilk başta alışması zor ve FPS oyuncusu değilsen kolay diyeceğin bir yapısı da yok. Gerçekçilik dediğinde nasıl oluyor da RDR2'yi es geçip DS diyorsun anlamış değilim. Sırf sevdiğin için biraz fazla yanılgılı konuşuyorsun zannımca.

Oynamıyorum. Sadece Breaking Bad izliyorum.

DS'nin vuruş hissi falan çok gerçekçi. Kılıçları da çok gerçekçi, oynanışı da çok tatmin edici. Sanki gerçekten vuruyorsun.

RDR 2' de gerçekçi ama çok hantal bir oyun. Oynanışı da berbat ötesi hantal. Oynanışı olarak çok bayıyor RDR 2.

RDR 2 hantal olmasına rağmen çok kolay bir oyun olması. En basitinden görev içinde öldüreceğin asıl adamı falan işaretliyor, konum al diyor falan çok elinden tutuyor falan hiç güzel değil. Ana sınıfında mıyız biz ha? Adım başı yönlendirme mi olur?

Star Wars BF 2 oynuyorum şimdilik bir de DotA 2 1-2 maç atıp çıkıyorum ruskilerle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…